FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 18.10.2017

Bliv klogere på gigt

Område: Landsdækkende

Er du ny med gigt, eller har du bare lyst til at blive klogere på gigt? Så afholder vi igen i år et super godt weekendkursus for netop dig! Nu har du nemlig chancen for at tilbringe en weekend i godt selskab med andre unge i en lignende situation og lære meget mere om gigten.

Ingen har valgt at blive syge eller få gigt, men vi vælger selv, hvordan vi vil leve med vores gigt! Og selvom vi ikke kan styre alting, så er der faktisk nogle ting, vi kan gøre for at hjælpe os selv lidt på vej. Og for at hjælpe dig til at gøre en aktiv forskel i dit eget liv, har inviteret nogle forskellige oplægsholdere, der igennem weekenden både vil underholde og udfordre os lidt – og der er plads til alle. Omdrejningspunktet vil ikke være gigten i sig selv, men hvordan vi kan lære at leve med den på aller bedste vis og med høj livskvalitet.

Der vil hele weekenden igennem være indlagt pauser og tid til at lære hinanden at kende og få snakket om nogle af de ting, vi har til fælles – og selvfølgelig en masse hygge og lækker mad.

Vi håber, at du har mod på at deltage og glæder os til at se dig!

Praktiske oplysninger
Dato: 17.-19. november 2017
Sted: Kryb I Ly Kro, Taulov
Pris: Medlemmer 350 kr. Ikke-medlemmer 700 kr.
Tilmelding: her senest d. 14. oktober 2017

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende dem til busk@fnug.dk

Mere information følger efter tilmeldingsfristen.

De bedste hilsner
Planlægningsgruppen, FNUG