FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 29.9.2017

Landsmøde 2017 – SE… FNUG

Område: Landsdækkende

Er du vild med alt ved den kolde tid? Altså pånær kulden.. Så tilmeld dig til Landsmødet. FNUG samler medlemmer fra nær og fjern i weekenden den 29. september – 1. oktober 2017.

Invitationen gælder alle medlemmer af FNUG – kom og vær en del af et hyggeligt fællesskab. Landsmødet er den weekend, hvor vi mødes på tværs af landet for at dele ideer, hygge og sætte FNUG’s ønskeliste for de næste år.

Med nye venskaber i sækken, er vi klar til at tage stilling til de punkter der skal afgøres på generalforsamlingen – det kommer forhåbentlig til at gå glat. Det foreløbige indhold på Landsmødet står på programmet, dog er mange andre detaljer skjulte, men dumper på plads lidt efter lidt.

Generalforsamlingen holdes lørdag d. 30. september 2017 fra kl. 9.30-16.00. Det er gratis. Bare rolig. Generalforsamlingen er ikke så kedelig som den lyder. Du kan nemlig være med til at præge FNUG i fremtiden, og samtidig gøre det lettere at være ung med gigt.

Tilmelding sker online, meld dig til her. Sidste frist den 18. september 2017.
Du er først registreret, når du har modtaget en mail fra Place2book – er du i tvivl, om du er tilmeldt – send en mail til fnug@fnug.dk

Der skal tilkøbes en Landsmøde-billet, hvis man vil gøre brug af tidlig ankomst og sen afrejse. Billetten dækker alle måltider, festen samt indkvarteringen, henholdsvis 195 kr. for dobbeltværelse og 295 kr. for enkeltværelse.

Fra om fredagen d. 29. september kl. 20, står FNUG klar med lidt godt til ganen. Hjemrejse efter brunch søndag. Festmiddagen består af velkomstdrink, en 3-rettes menu, foruden aftenens underholdning.

Landsmødet holdes på NH Hotel & Konference, Øbeningevej, 6230 Rødekro, som ligger tæt ved motorvejen afkørsel 70 og togstation i Rødekro.

Det praktiske med småt
Der skal medbringes eget sengelinned og håndklæde – det er muligt ved tilmelding at anmode om assistance til opredningen. Du kan også tilkøbe leje af sengelinned ved tilmelding til pris af 70 kr. Al transport koordineres og kan godtgøres iht. gældende regler. Alle deltagere bliver kontaktet omkring transporten.

Cirka 7-10 dage inden Landsmødet vil du modtage de praktiske oplysninger, endeligt program sammen med bilag til generalforsamlingen.

Meddelelse af særlige hensyn
Husk at der altid vil være en fælleshjælper til at give en ekstra hånd – oplys venligst hvis du gerne vil have en ansat hjælper med. Giv også besked om særlige ønsker eller behov, som skal imødekommes, f.eks. hvis du gerne vil have en ekstra pude eller hvis du er allergiker eller er vegetar.

Forslag til generalforsamlingen
Forslag til vedtægtsændringer skal være bestyrelsen i hænde senest 4 uger før, hvilket er den 2. september 2017. Forslag sendes til FNUG via mail på: fnug@fnug.dk. Der henvises til FNUG’s hjemmeside for gældende vedtægter. Se vedtægterne her

Der gøres opmærksom på, at for at være stemme-berettiget på Landsmødet skal man være til stede og have betalt årets samlede medlemskontingent.

Har du spørgsmål angående Landsmødet er du velkommen til at kontakte Landsmødeleder Signe Rickmann på signe@fnug.dk eller på sms til 2447 2082.

Program
Programmet er foreløbigt og der indlægges pauser i programmet efter behov.
Ret til ændringer af programmet forbeholdes.

Fredag
20.00          Ankomst og indkvartering

Lørdag
08.00          Morgenmad
09.30          Generalforsamlingen begynder
Pkt. 1   Valg af dirigent
Pkt. 2   Valg af 1 referent og 2 stemmetællere
Pkt. 3   Beretning fra bestyrelse & udvalg
Pkt. 4   Forelæggelse og godkendelse af regnskab
Pkt. 5   Orientering om budget for det kommende år
Pkt. 6   Fastsættelse af kontingent
12.00          Frokost
13.00          Generalforsamlingen fortsætter
Pkt. 7   Behandling af indkomne forslag
Pkt. 8   Valg af bestyrelse og suppleanter
Pkt. 9   Valg af intern revisor og suppleant
Pkt. 10 Fastsættelse af næste års ordinær generalforsamling
Pkt. 11 Eventuelt
15.00          Generalforsamlingen afsluttes
Nyvalgte samles, derefter fotografering
Pause
19.00          Festmiddagen begynder

Søndag
10.00          Brunch, værelserne forlades

Vi glæder os til at se dig.

LANDSMØDET er forbeholdt for foreningens kontingentbetalende medlemmer – er du ikke medlem endnu, så skynd dig at melde dig ind her.