FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 21.1.2018

Mød andre medlemmer i Nordjylland

Område: Nordjylland

- et arrangement, hvor du har mulighed for at møde andre medlemmer fra dit eget lokalområde!

Det har tidligere været svært at samle medlemmerne i Nordjylland til vores lokalarrangementer, men vi vil selvfølgelig meget gerne tilbyde vores medlemmer i dette område et forum for erfaringsudvekling, hyggesnak og fællesskab. Derfor invitere vi nu til en gang uforpligtende cafehygge. Skulle der i denne sammenhæng opstå ideer til flere arrangementer i Nordjylland, er de meget velkomne!

I FNUG har vi på denne dag allieret os med et af vores medlemmer i Nordjylland – nemlig Britt. Britt har været medlem af FNUG i 1 års tid, arbejder som receptionist og bruger det meste af fritiden på sin mountainbike. Og hun vil gerne mødes med andre medlemmer og potentielle medlemmer i Nordjylland. Så meld dig til og tag ned og hils på Britt og de andre – det er helt uforpligtende.

Lidt om Café Ulla Terkelsen London: Café Ulla Terkelsen London er en café om dagen og en bar om aftenen. I caféen kan man bl.a. finde forskellige brætspil, så hvis stemningen er til det, kan vi spille nogle spil – og ellers står den på snak og hygge. Caféen ligger i Aalborg Vestby. Det ligger ca. 15-20 min. gåafstand fra Aalborg midtby.

Det praktiske
Dato: Søndag d. 21. januar 2018 – vi mødes uden for caféen kl. 15.00 (og et par timer frem)
Sted: Café Ulla Terkelsen London, Aalborg Vestby
Pris: 0 kr. for medlemmer. 30 kr. for ikke-medlemmer. FNUG giver den første drikkevare og lidt snacks.
Tilmelding: Skal ske på busk@fnug.dk senest onsdag d. 17.01.18 (husk at tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristen).

Vi håber, at I har lyst til at deltage!