FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 16.6.2018

Find inspiration på Økolariet

Område: Syddanmark

Kom med, når FNUG inviterer dig med på Økolariet – et viden- og oplevelsescenter i Vejle. På Økolariet har vi mulighed for at få en masse viden gennem forskellige udstillinger bl.a. omkring natur, miljø, energi, klima, innovation – og mest relevant for os kost og sundhed. Lad os sammen lede efter inspiration til en bedre kost og et sundere liv som kronisk syge, hvor der samtidig er fokus på bæredygtighed.

Vi starter besøget med 30 min introduktion, hvor vi får indblik i Økolariet generelt samt udstillingen “Hjælp, der er en orm i min kage”, hvor vi bl.a. skal høre om, hvorfor insekter er både sunde og bæredygtige fødevarer. Bagefter går vi selv på oplevelse i denne udstilling og alle de andre spændende udstillinger.

Vi slutter besøget af med en kop kaffe, te eller kakao, som kan nydes i Taghaven eller i forhallen (alt efter vejret) – her vil vi samtidig snakker om, hvilken ny viden, vi tager med os hjem – måske noget der både kan berige vores egne liv som kronisk syge og samtidig gøre noget godt for kloden.

Tag på en virtuel rundtur i Økolariet, så er du helt klar til et besøg: http://www.okolariet.dk/besoeg-oekolariet/huset/virtuel-rundtur-i-oekolariet#.Wvp3r5UUnIU

Du er meget velkommen til at medbringe pårørende – hvis bare du husker også at tilmelde dem

Det praktiske
Dato: 16. juni 2018
Tid: Kl. 13 – ca. 16, vi mødes foran hovedindgangen
Sted: Økolariet Vejle, Dæmningen 11, 7100 Vejle (meget tæt på togstationen)
Pris: 25 kr. for medlemmer, 50 kr. for øvrige
Tilmelding: Sker ved at sende en mail på laxmi@fnug.dk senest d.11. juni 2018, husk at tilmeldingen er bindende efter fristen