FNUG - Forening af unge med GIGT

 

Bliv medlem

Gigt kan være meget forskelligt - det er en autoimmun sygdom indenfor reumatologien. Der er over 200 diagnoser af gigt, der også tæller bindevævsgigt eller Lupus. Det kan også være problemer i bevægeapparatet (led, knogler, muskler), f.eks. er fibromyalgi eller hypermobilitet gode eksempler. Mange med psoriasis eller colitis crohn har også gigt, fordi de begge også er en autoimmun sygdom. Det er ikke vigtigt om der er stillet en diagnose eller hvilken – vi fokuserer på at være en ungdomsforening.

Alle kan blive medlem af FNUG – både hvis du har eller ikke har gigt. Medlemskab af FNUG er personligt og deles op i 2 størrelser:

  • dem med gigt, der er mellem 12-35 år (ordinært medlemskab)  
  • dem uden gigt og/eller ikke er mellem 12-35 år (støttemedlemskab)

For indmeldelse – KLIK HER – du overføres til ekstern leverandør, der hedder Place2Book. Se bort fra datoen markeret på “billetten” – det er en teknisk dato og har ikke betydning for dit medlemskab.

Det koster 125 kr. halvårligt at være medlem af FNUG – når kontingentet betales via BetalingsService. Nye medlemmer sker indmeldelse ved online betaling og samtidig registrering til BetalingsService.
Medlemskabet betales med BetalingsService halvårligt hver 1. marts og 1. september.

FNUG forbeholder sig muligheden for at køre medlemskampagner, der for en begrænset periode har et nedsat kontingent.
Det er ikke muligt at melde sig ind i FNUG på andre måder – men det gør det hele administrativt meget lettere, og du skal ikke tænke på at forny medlemskabet hvert år.

Fordele ved at være medlem af FNUG:

  • 3-5 landsdækkende weekendkurser årligt
  • 10-12 lokale arrangementer pr. område årligt
  • dækning af transportudgifter til FNUG aktiviteter
  • rabat på deltagerbetaling

thumps_up

Ønsker du at ikke længere at være medlem af FNUG, send os en mail med Medlems nr. og Navn på fnug@fnug.dk