FNUG - Forening af unge med GIGT

 

Kampagne – bliv medlem af FNUG

VIND en IPad mini

FNUG kæmper for at alle unge med gigt, kan leve et godt liv med gigt. Nye medlemmer af FNUG får nu chancen for at vinde en Apple iPad Mini Retina Wi-Fi 16 GB ved at melde sig ind i FNUG.

FNUG sparker en kampagne i gang senere i september. Vi tyvstarter og sætter vores kontingent ned for resten af 2016.

Et medlemskab resten af året koster kun 175 kr. Kampagnen løber fra 1. september til 20. december 2016.

Der trækkes lod blandt alle indmeldelser i FNUG,  hovedpræmien er en Apple iPad Mini Retina Wi-Fi 16 GB  – indmeldelse sker her . – Se bort fra datoen markeret på “billetten” – det er en teknisk dato og har ikke betydning for dit medlemskab, som løber til udgangen af 2016.

Du har også chancen for at vinde andre lækre præmier – disse præmier bliver annonceret på FNUG’s Facebookside- så følg os her
De heldige vindere får direkte besked.

Med et medlemskab i FNUG for et helt år, kan man gratis bruge App’en RheumaBuddy, modtager man tilbud om 3-5 landsdækkende weekendkurser, 10-12 lokale aktiviteter og blive en del af et sejt sammenhold af andre unge med gigt. Som medlem er der adgang til lukket gruppe på facebook, rabat på medlemsaktiviteter, og transportudgifter godtgøres iht. gældende transportregler i FNUG.

FNUG har brug for flere medlemmer – vi søger tilskud til foreningen på basis af antal indbetalte kontingenter. Støt FNUG med dit medlemskab, så FNUG fortsat kan gøre en forskel for unge med gigt.

Gigt kan være meget forskelligt - det er en autoimmun sygdom inden for reumatologien. Der er over 200 diagnoser af gigt, der også tæller bindevævsgigt eller Lupus. Det kan også være problemer i bevægeapparatet (led, knogler, muskler), f.eks. er fibromyalgi eller hypermobilitet gode eksempler. Mange med psoriasis eller colitis crohn kan også have gigt, fordi flere har mere end kun én autoimmun sygdom. Det er ikke vigtigt om der er stillet en diagnose eller hvilken – vi fokuserer på at være en ungdomsforening.

For at deltage i lodtrækningen om en Apple iPad Mini Retina Wi-Fi 16 GBog de andre præmier, skal indmeldelse ske via Place2Book og betaling af kontingent på 175 kr. foregå online. Alle felter i formularen skal udfyldes, og tilmelding til Betalingsservice skal accepteres. Bankoplysninger bruges kun til oprettelse hos Betalingsservice, der i 2017 automatisk trækker næste års kontingent på 125 kr. halvårligt. Kun personer med gigt, der lever op til medlemskriteriet i FNUG’s vedtægter, kan deltage i lodtrækningen.FNUG vil bruge din mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve i 2017, med mindre dette afmeldes aktivt. Udmeldelse kan tidligst ske pr. 1. januar 2017 og skal ske via mail på fnug@fnug.dk