FNUG - Forening af unge med GIGT

 

Lokaludvalg

Lokalt arbejde i 5 regioner sker på baggrund af en eller flere lokalkoordinatorer i hvert område. De lytter, hvis du har behov for det. De vil prøve at besvare de spørgsmål, du har om gigt og om FNUG. Hvis ikke de selv kan svare, ved de sikkert, hvem der kan.

Arrangementer lokalt og mødet med medlemmerne er de vigtigste opgaver lokalkoordinatorerne har. Hvis du har en ide til et arrangement, er det dem, du skal kontakte. Læs mere her om kommende lokale aktiviteter.

Lokalkoordinatorerne kan også formidle kontakt mellem FNUG’ere. Hvis du f.eks. vil tale med en FNUG’er med samme uddannelse eller arbejde som dig, en FNUG’er med børn eller noget helt tredje, kan en af lokalkoordinatorerne måske finde vedkommende for dig.

Alle lokalkoordinatorer har selv gigt – og har du lyst til selv at være lokalkoordinator og gøre en forskel for andre unge med gigt – læs mere her.

Lokalkoordinatorerne refererer direkte til en Aktivitets Manager, som også er frivillig, der har påtaget sig et større ansvar for at udvikle og skabe muligheder på tværs af regionerne. Den aktuelle manager er udpeget af bestyrelsen – læs mere her.