FNUG - Forening af unge med GIGT

 

#Sammen er vi stive

Vi med gigt kan ofte være stive i kroppen, uden indtagelse af alkohol. Stivhed i leddene, træthed og smerter er noget mange af os oplever på daglig basis. Vi er unge som kæmper for at leve det gode liv, og bruger hinanden til sparring.  Derfor udbyder FNUG weekendkurser og gratis RheumaBuddy-app.

Vil du deltage i lodtrækning om én iPad Mini Retina Wi-Fi 16 GB ?

så klik her – og meld dig ind i FNUG for kun 175 kr. for resten af året. Vi har brug for dit medlemskab, for os er det nemlig kun det gode humør der smitter.

Kampagnen #sammen er vi stive ender ud i ét arrangement, som foregår på Rådhuspladsen i København på den Internationale Gigtdag 12 . oktober 2016. Her vil FNUG sætte fokus på at gigt kan ramme alle aldre, også unge – og det stadig er muligt at leve et godt liv. På dagen vil FNUG uddele gratis BANGS ingefær-shots.

FNUG er en forening hvor der er fokus på sammenhold og at leve et godt liv som ung med gigt. Sammenholdet der bliver skabt i FNUG, er med til at styrke den enkelte til en lettere hverdag – Læs mere om FNUG.

Hvert år afholder FNUG to weekendkurser for deres medlemmer, hvor man mødes til både et fagligt og socialt indhold, og hvor fællesskab og nye venskaber, står øverst på listen – Se hvilke aktiviteter de kan melde dig til.

FNUG afholder arrangementer i løbet af året, rundt omkring i landets regioner, hvor der planlægges til hele FNUG’s aldersgruppe fra 12-35 år. Vi tilbyder i FNUG et sikkert sted, hvor man kan udveksle erfaringer omkring udfordringer som kan opstå i forbindelse med skole, venner, familie, fritidsjob og hvad der ellers hører til at være ung med gigt.

Følg os og kampagnen på:

facebook Foreningen af unge med gigt     instagram @ungmedgigt     twitter @ungmedgigt