FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 28.6.2018

Tag med os i biffen og få nye perspektiver på livet med sygdom

Område: Nordjylland

Så er det blevet tid til endnu et spændende arrangement i Aalborg. Denne gang tager vi i biografen og ser filmen Breathe – og bliver klogere på det at finde meningen med livet, når man har en alvorlig sygdom.

Inden vi skal se filmen, mødes vi i cafeen til en gang hygge og en snak om, hvordan vi hver især kan finde meningen i livet med en kronisk sygdom. Har du selv oplevet udfordringer? Eller har du nogle gode oplevelser, som du kan dele med de andre? Uanset din egen situation, og hvorvidt du har lyst til at dele din historie, så er du velkommen. Det bliver en rigtig hyggelig aften i biografen, som forhåbentlig kan give os nogle nye perspektiver på livet med sygdom.

I FNUG har vi igen allieret os med et af vores medlemmer i Nordjylland – nemlig Britt. Britt har været medlem af FNUG i 1,5 års tid, arbejder som receptionist og bruger det meste af fritiden på sin mountainbike. Og hun vil gerne mødes med andre medlemmer og potentielle medlemmer i Nordjylland. Så meld dig til og tag ned og hils på Britt og de andre – det er helt uforpligtende.

Lidt mere om Breathe
Filmen handler om et ægte par, der i 1950’erne tager kampen op med lægevidenskaben, da manden Robin rammes af Polio. Den 28 årige Robin vil ikke lade sig definere af lægernes dom om lammelse og få måneder at leve i, så sammen med sin kone og famile tager han kampen op og prøver samtidig at hjælpe andre i samme situation…

Aftenens program
18.00: Vi mødes i cafeen til hygge og en snak om livet med en kronisk sygdom
18.30: Filmen starter
20.30: Tak for i aften (ca. tidspunkt, filmen tager 1 time og 57 minutter)

Vi gør opmærksom på, at der er billetter til maks. 9 personer – billetterne tildeles efter først-til-mølle princippet.

Det praktiske
Dato:
Torsdag d. 28. juni – vi mødes i cafeen 18.00 (filmen starter 18.30)
Sted: Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy, John F. Kennedys Pl. 1, 9000 Aalborg
Pris: 50 kr. for medlemmer og 100 kr. for ikke medlemmer.
Tilmelding: Pr. mail til busk@fnug.dk senest mandag d. 25. juni (husk at tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristen).

Vi glæder os til at se jer!