FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 26.4.2018

Regler og rettigheder

Område: Hovedstaden

Område: Sjælland

I slutningen af april inviterer FNUG medlemmerne i områderne Hovedstaden og Sjælland til et fagligt arrangement om regler og rettigheder, som kronisk syge unge enten støder på eller kan få gavn af at kende til.

FNUG har inviteret to oplægsholdere ud til at fortælle og rådgive om regler og rettigheder både i forhold til uddannelse og arbejdsmarkedet.

Sidder du med spørgsmål, som: Hvad er man som kronikker påkrævet at skulle informere arbejdsgiver om, fx i forbindelse med jobsøgning? Hvad reglerne er for sygemelding i forbindelse med sin diagnose? Hvordan søger jeg handicap SU-tillæg, og hvad er paragraf 56? Så kan du nu tage med til et arrangement sammen med FNUG med fokus på netop disse spørgsmål og meget mere.

Til arrangementet vil de to oplægsholdere fortælle om to forskellige områder – nemlig kronisk sygdom i forbindelse med uddannelse og i forbindelse med arbejdsmarkedet. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Tilmeld dig allerede i dag, da der er et begrænset antal pladser til arrangementet!

Der vil blive serveret lidt frugt, vand, the og kaffe til arrangementet.

Praktiske informationer:

Tid: Torsdag den 26. april kl. 18.30-20.30.
Sted: Mødelokale i Valby (der er handicapadgang).
Deltagerbetaling: Arrangementet koster 25 kr. per medlem eller pårørende. (Er du ikke medlem af FNUG, kan du melde dig ind i foreningen her).
Pårørende: Pårørende er meget velkomne til dette arrangement.
Tilmelding: Skriv en mail til charlotte@fnug.dk senest den 24. april, og husk at tilmelde eventuelle pårørende også.

Bemærk: Tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristen er udløbet.