FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 4.4.2018

Teatertur og debat

Område: Midtjylland

Område: Nordjylland

Foråret er på vej, så FNUG Midt og Nord rykker indenfor og besøger Århus Teater i april, hvor turnéteaterstykket OMG – Kærlighed og Andre Katastrofer bliver opsat. Stykket handler om de små og store katastrofer i livet, og hvordan man definerer ’katastrofer’.

Vi ønsker med dette stykke at sætte gang i en lille debat, hvor vi kan dele gode som dårlige oplevelser med katastrofer, hverdagskriser, eller noget helt tredje. Efter stykket byder vi derfor på debat og en kop varm te/kaffe/kakao.

Lidt om OMG – Kærlighed og andre Katastrofer:
KAN MAN GRADBØJE KATASTROFER?
En krig er en katastrofe… men det er kan en bums i panden jo også være. At pisse i bukserne er altid en katastrofe. Særligt, hvis du kun ejer et par bukser. I en tid fyldt med katastrofer ude i verden: terror, flygtningestrømme og oversvømmelser, kan de små og store katastrofer i vores liv godt blive glemt – men de er der hele tiden!

OMG er et udbrud, der bruges om stort og småt. Det er også en almengyldig ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst.
Du kan læse meget mere om teaterstykket her: https://www.aarhusteater.dk/forestillinger/forestillinger/saeson-1718/opgang2/

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at komme og dele denne oplevelse med os og efterfølgende debattere vores egne katastrofer.

Praktisk info
Dato: 4. april 2018 kl. 19.10
Sted: Århus Teater (vi mødes foran hovedindgangen)
Arrangementet koster 50 kr. for medlemmer og 70 kr. for ikke-medlemmer.
Sidste tilmelding d. 21. marts 2018 til: busk@fnug.dk (husk, at tilmeldingen er bindende efter fristen). Oplys også alder samt hvorvidt du er studerende ved tilmelding.
OBS! max. 5 deltagere.