FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 6.4.2018

Teenage-Weekend 2018

Område: Landsdækkende

Har du lyst til at få venner for livet? At få et unikt sammenhold med andre unge? Have en sjov og fed weekend? og er du mellem 12-18 år?

Kan du svarer ja til en eller flere af ovenstående spørgsmål? Så er Teenage-Weekenden noget for dig. Vi kommer til at have en sjov weekend med en temafest lørdag aften, men vi kommer også til at fordybe os i faglige emner som er relevante for unge med gigt.

Vi kendte egentlig hinanden inden Teenage-Weekenden, men det var først, da vi var afsted på weekenden, at vi blev rigtig gode veninder, og nu har vi støttet hinanden igennem hverdagen i 9 år.” – Tanja Tofte Thomsen, 23 år og planlægger.

Der vil være ankomst, aftensmad og velkomst fredag aften. Lørdag vil bestå i fagligt og sociale indslag, mens der lørdag aften vil være pyntet op til temafest med underholdning. Søndag vil der være to spor, et for de unge og et for forældrene, og efter frokost vil vi sige farvel og tak for denne gang.

På weekenden vil der være mulighed for at lytte til sin krop, så hvis man har brug for at gå rundt under et oplæg eller gå ned på sit værelse for at lægge lidt ned, vil dette være helt frit for den enkelte.

Følg med på vores hjemmeside, eller tilmeld dig og modtag programmet så snart det er klar.

Vi vil rigtig gerne prøve at tilpasse kurset så vidt som muligt til dig som deltager. Derfor vil vi gerne høre hvilke udfordringer du står over for i din hverdag. Vi oplever nemlig tit i FNUG at der er én eller flere der har samme udfordring, og sammen kan vi måske finde nogle værktøjer til at klare dem i hverdagen. Send en mail til tanja@fnug.dk hvis du har et tema eller en udfordring vi skal vende på kurset.

Dato: 6.-8. april 2018.
Sted: Kryb I Ly Kro, Taulov.
Pris: 450 kr.
Tilmelding: her, senest d. 28. marts 2018. Det er først til mølle princip

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende dem på mail til kursus@fnug.dk.

Vi håber på at se jer, til en fantastisk weekend!