FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 6.4.2018

Teenage-Weekend 2018

Område: Landsdækkende

Har du lyst til at få venner for livet? At få et unikt sammenhold med andre unge? Have en sjov og fed weekend? og er du mellem 12-18 år?

Kan du svarer ja til en eller flere af ovenstående spørgsmål? Så er Teenage-Weekenden noget for dig. Vi kommer til at have en sjov weekend med en temafest lørdag aften, men vi kommer også til at fordybe os i faglige emner som er relevante for unge med gigt.

Vi kendte egentlig hinanden inden Teenage-Weekenden, men det var først, da vi var afsted på weekenden, at vi blev rigtig gode veninder, og nu har vi støttet hinanden igennem hverdagen i 9 år.” – Tanja Tofte Thomsen, 23 år og planlægger.

Planlægningen er i fuld gang med en masse spændende oplæg, følg med her på siden og på FNUG’s facebookside for mere info.

Vi vil rigtig gerne hjælpe til at du kommer nemmere igennem din hverdag, så hvis du har en eller flere forhindringer i din hverdag, vil vi meget gerne høre om dem, det kan være vi har nogle gode råd. Vi oplever tit i FNUG at der altid er en eller flere andre der har de samme udfordringer i hverdagen som en selv, derfor kan din udfordring være præcis den samme for en anden. Så hvis du har nogle udfordringer i din hverdag, så må du meget gerne fortælle os om det inden weekenden, så kan det være at det er netop din udfordring vi tager op på kurset.

Søndag vil der være mulighed for at dine forældre kan deltage på et særskilt program for dem.

Dato: 6.-8. april 2018.
Sted: Kryb I Ly Kro, Taulov.
Pris: 450 kr.
Tilmelding: her, senest d. 23. marts 2018. Det er først til mølle princip

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende dem på mail til kursus@fnug.dk.

Vi håber på at se jer, til en fantastisk weekend!