FNUG - Forening af unge med GIGT

Eventets dato: 18.4.2018

Kunne du tænke dig at udfordre dig selv?

Område: Syddanmark

Så kommer her en god mulighed! FNUG inviterer nemlig vores medlemmer i Syddanmark til én times udfordrende hygge og sjov sammen med andre FNUG’ere. Og du kan godt begynde at finde dit indre legebarn frem. Vi skal nemlig en tur i X-Jump!

X-Jump har mere end 90 trampoliner fordelt på 2500 m2. De har et free jump område, en høvdingeboldbane, 4 performance trampoliner med walking-wall, ninja-warrior bane, skumgrav med battle-beam, skumgrav med tilhørende trapez og trampoliner samt et kids område med trampoliner. Og der er rig mulighed for at afprøve de områder, som man har lyst til.

Så kom med til en sjov og lidt måske også lidt udfordrende aften i selskab med andre FNUG’ere.

Praktiske informationer
Dato: 18. april 2018 kl. 17.00 til ca. 18.30 (vi hopper fra 17.30)
Sted: C F Tietgens Vej A, 6000 Kolding
Deltagerbetaling: 50 kr. for medlemmer og 75 kr. for støttemedlemmer
Tilmelding: Send en mail til jeannette@fnug.dk senest d. 11. april 2018. Husk at tilmeldingen er bindende efter tilmeldingsfristen.

Du behøver ikke at medbringe andet end noget tøj, som du kan bevæge dig i. Det behøver ikke at være gymnastiktøj.Vi får udleveret skridsikre strømper hos X-Jump. De anbefaler, at vi kommer i det tøj, vi skal hoppe i. Der findes dog et fællesomklædningsrum, men det bruges primært til opbevaring af ting – der findes skabe til formålet. Det er tilladt at medbringe egen vandflaske.

Vi gør opmærksom på, at deltagelse er på eget ansvar. Inden du kan deltage, skal du udfylde denne ansvarsfraskrivelseserklæring: https://www.rollerdigital.com/xjumpkolding/waivers/261 Når den er udfyldt elektronisk, sendes den til din mail. Herefter skal du bare printe og medbringe den på dagen. Er du under 18 år, skal dine forældre udfylde og underskrive erklæringen.

Vi glæder os til at se dig!