Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

Hold dig opdateret om COVID-19

FNUG – Foreningen af Unge med Gigt opdaterer løbende denne side med informationer om COVID-19. Pas godt på dig selv og dine nærmeste ❤️

Gratis mundbind til FNUG-medlemmer

FNUG tilbyder ét gratis genanvendeligt mundbind til sine medlemmer. Mundbindet lever op til EU-standard for mundbind. Udfyld nedenstående formular og få tilsendt ét mundbind. For at være berettiget til tilbuddet skal du være betalende medlem af FNUG – er du ikke det? Så klik her!

Tilbuddet er gældende så længer lager haves. Der kan forekomme ventetid grundet den generelle efterspørgsmål på mundbind, som skaber produktionspres for producenten. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til fnug@fnug.dk

FNUG genoptager aktiviteter

Samfundet er langsomt begyndt at genåbne, og det betyder at FNUG også langsomt begynder åbne op for fysiske aktiviteter. FNUG følger selvfølgelig alle retningslinjer, men har vedtaget udvidet retningslinjer for aktiviteter i FNUG.

FNUG repræsenterer en målgruppe, hvor en stor del er i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb ved covid-19-infektion. Det betyder at FNUG har udvidet de gældende retningslinjer internt i foreningen, så alle kan føle sig sikre. 

Selvom der langsomt genåbnes for fysiske aktiviteter, vil der forsat blive udbudt online-aktiviteter. Dette er for at alle fortsat kan være en del af fællesskabet, selvom de måske er i selv-isolation eller ikke ønsker fysisk fremmøde.

De gældende retningslinjer er:

 • Der må maks samles 10 personer til lokalarrangementer. (Dette er FNUGs egen fastsatte regel. De udmeldte retningslinjer af myndighederne siger 25 personer)
 • Alle deltagere skal kunne fremvise gældende corona-pas, hvilket vil sige enten;
  • er færdig-vaccineret mod covid-19 eller
  • har negativ-testresultat (maks 72 timer gammelt)
   • Både PCR- og antigentest (kviktest) er godkendt.
 • Der skal være mulighed for at holde afstand, derfor er det alene udendørs-arrangementer som er tilladt.
 • Alle deltagere skal have givet kontaktoplysninger til FNUG forud for arrangementet (navn, telefon og mail-adresse). Dette er for at kunne sikre evt. smitteopsporing, hvis det skulle blive nødvendigvis.

 

De nævnte retningslinjer træder i kraft d. 6. april 2021.

Alle spørgsmål vedrørende covid-19-retningslinjer og lignende skal sendes til fnug@fnug.dk eller ved at klikke her.

Vask eller sprit hænder jævnligt

Host og nys i ærmet

Undgå fysisk kontakt

Vær opmærksom på rengøring

Hold afstand - og bed andre tage hensyn

X