Bliv klogere på din gigt

Kursus tilbud til alle

  • Best Western Plus Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia,
  • 6. marts 2020
  • KL. 20:00 - KL. 13:00
  • Region: Landsdækkende

Bliv klogere på gigt 2020

Er du ny med gigt, eller har du bare lyst til at blive klogere på gigt? Så afholder vi igen i år et super godt weekendkursus for netop dig! Nu har du nemlig chancen for at tilbringe en weekend i godt selskab med andre unge i en lignende situation og lære meget mere om gigten.

Ingen har valgt at blive syge eller få gigt, men vi vælger selv, hvordan vi vil leve med vores gigt! Og selvom vi ikke kan styre alting, så er der faktisk nogle ting, vi kan gøre for at hjælpe os selv lidt på vej.

I løbet af weekenden vil der være oplæg omkring gigten samt det mentale aspekt, der kan være forbundet med det at være kronisk syg. Der bliver også mulighed for at bevæge og udfolde sig fysisk med en smagsprøve på Qi Gong, samt mulighed for at lærer mere om Antiinflammatorisk kost.  Der vil selvfølgelig også være tid til en masse hygge og personlig vidensdeling såvel gamle som nye FNUG’ere imellem – der er plads til alle!

Omdrejningspunktet vil ikke kun være gigten i sig selv, men også i høj grad hvordan vi kan lære at leve med den på bedste vis og med høj livskvalitet.

Der vil hele weekenden igennem være indlagt pauser og tid til at lære hinanden at kende og få snakket om nogle af de ting, vi har til fælles – og selvfølgelig en masse hygge og lækker mad.

Vi håber, at du har mod på at deltage og glæder os til at se dig!

Praktiske oplysninger
Pris: Medlemmer 395 kr. (i dobbeltværelse), ikke-medlemmer 950 kr. (i dobbeltværelse)
Tilmelding: dig her senest d. 16. februar 2020

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende dem til busk@fnug.dk

Mere information følger efter tilmeldingsfristen.

2569Bliv klogere på gigt 2020
X