fbpx

Region Midtjylland

  • Food Club, Klosterport 6, 8000 Aarhus ,
  • 29. november 2019
  • KL. 17:00 - KL. 23:00
  • Region: Midtjylland

Den søde jule(frokost)tid er over os…

Så Fnug Midt/Nord holder traditionen tro en skøn julefrokost med god mad, dejlige mennesker, og masser af hygge! 

Selvfølgelig skal vi igen i år også have alt for meget julemad at vælge imellem og der skal, som altid, være rigeligt af det – så i år har vi valgt at kaste os over julebuffeten hos Food Club i Aarhus. 

Vi kræver egentlig ikke så meget af dig for at deltage. Tag blot noget behageligt på, der signalerer julestemning. Har du lyst til at vise endnu mere interesse for julens ankomst ville en lille nissehue, noget rødt bånd, nogle seje juleøreringe, eller andre festlige indslag være ganske fint, når vi nu fejrer årets bedste tradition! Vi tager turen rundt i julelandskabet i præcis den fart, alle kan følge med til. Ellers skal du blot forberede dig på at hygge med fnug’ere fra nær og fjern, og i alle aldre. 

Obs. Vi har booket bord og fri drikkevarer i 2 timer på Food Club; hvis du derfor ikke kan komme til kl. 17, er du naturligvis velkommen til at støde til senere hen – så får du dog lidt kortere tid at spise i. 

Du kan blandt andet glæde dig til en dejlig sammenkomst med både kendte og nye ansigter, lækker julemad til den helt store guldmedalje, fantastisk godt julehumør, og hvis du har lyst, kan du gå med ned til Åen i Aarhus og få en drink til at runde aftenen af på.  

Vi glæder os utrolig meget til at sparke julen i gang sammen med dig til årets sidste arrangement! 

 

Praktiske oplysninger 

Pris: 100 kr. for medlemmer og 350 kr. for ikke-medlemmer (dækker buffet og drikkevarer).
Tilmelding: skal ske senest 20. november 2019 til matilde@fnug.dk (husk at tilmeldingen er bindende efter fristen).  

 

TRANSPORT OG OVERNATNING 

Da nogle har lang transporttid, vil vi prøve at være behjælpelige med arrangering af transport og evt. overnatning. Hvis du ønsker at overnatte, bedes du oplyse dette ved tilmelding, så vil vi så vidt muligt finde et sted til dig. Morgenmad, arrangeres individuelt med den du overnatter hos, og skal finansieres

2351Den søde jule(frokost)tid er over os…
X