fbpx

Region Midtjylland

  • Cafe Holmen, Jernbanevej 3, 7900 Skive,
  • 21. november 2018
  • KL. 19:00 - KL. 21:00
  • Region: Midtjylland

Foredrag om brugen af cannabis

Er du også nysgerrig omkring cannabis og behandling af gigtsygdomme? Så tag med når FNUG Midt/Nord tager til foredrag med den alternative behandler Peer Heissel på Café Holmen i Skive!

Kom og mød en af vores dejlige medlemmer, samtidig med at du får en masse læring med i handlen, når snakken drejer sig om alternative behandlingsmuligheder. Du er også mere end velkommen til at tage en pårørende med under armen. Læs mere om arrangementet herunder, eller på Facebook:

Du vil blive orienteret om hvorfor den sunde cannabis har så mangfoldige virkninger i kroppen, hvordan man tager det og krydret med en række eksempler på hvilke problemer/sygdomme cannabis kan afhjælpe.

Peer har i sine 22 år som heilpraktiker stødt på et middel som afhjælper så mange problemer både psykisk og fysiske.

Caféen serverer kaffe og kage under oplægget, men såfremt du har lyst, byder FNUG på en kop kaffe/te/sodavand efter foredraget, så du kan ”fordøje” informationerne og tage en snak med andre om deres erfaringer med eller tanker om brugen af cannabis i deres behandling.

Praktiske oplysninger
Pris: 20 kr. for medlemmer og 60 kr. for ikke-medlemmer.
Tilmelding: skal ske senest 18. november 2018 til matilde@fnug.dk (husk at tilmeldingen er bindende efter fristen).

OBS! Dette er et såkaldt pop-up arrangement, hvilket betyder, at et medlem (og ikke lokalkoordinatoren) vil være til stede og stå for arrangementet – du vil derfor få udleveret kontaktoplysninger og kan selv koordinere de specifikke detaljer med andre deltagende.

2202Foredrag om brugen af cannabis
X