fbpx

Region Midtjylland

  • Aarhus Universitetshospital, Auditorium G206-145, Indg. G, G206, Palle Juul-Jensens Blvd. 99, 8200 Aarhus,
  • 5. september 2019
  • KL. 17:00 - KL. 21:00
  • Region: Midtjylland

Foredrag om autoimmune sygdomme

AUH afholder et spændende symposium om deres arbejde med autoimmune sygdomme ved nationalt venter for Autoimmune Sygdomme.

På dette symposium fokuserer vi på de sygdomme, der undersøges og behandles i det Nationale Center for Autoimmune Sygdomme, undervisning og information til patienter med autoimmune sygdomme. Fokus vil være på andre beslægtede sygdomme, følgesygdomme og hjælp til at opretholde en sund livssil og en god livskvalitet.”

Citat taget fra følgende kilde: https://www.psoriasis.dk/kom-til-symposium-om-autoimmune-sygdomme-paa-auh?fbclid=IwAR3FKNcNfXhkMqp5J6yJ3vqEJr8A-9d-Vkzf_oooWt_RcEilK5R3JyzIPo4

Synes du ovenstående lyder spændende, og relevant, så tjek arrangementet ud. Programmet for dagen kan ses på hjemmesiden. Foredraget vil bla. afholdes af speciallæger, psykologer, diætister, sexologer og fysioterapeuter.

 

Praktiske oplysninger

Arrangementet er gratis og man må medbringe 1 pårørende.

Da der er begrænset med pladser til dette arrangement, skal i kontakte patientskole-ncas@rm.dk ved tilmelding. Det er først til mølle. Derefter skal du kontakte mig på rebekka@fnug.dk, så jeg ved hvor mange vi bliver alt i alt, så vi kan mødes inden og tage af sted sammen.

2452Foredrag om autoimmune sygdomme
X