fbpx

  • Jelling festival, Mølvangvej 66B, 7300 Jelling,
  • 29. maj 2019
  • KL. 11:00 - KL. 20:00

frivillig med FNUG på Jelling Musikfestival

Bliv frivillig med FNUG på Jelling Musikfestival
– og kom gratis til koncerterne

FNUG deltager med en stand på Jelling Musikfestival d. 29. maj til 1. juni 2019 – vi sender et hold glade frivillige med gratis på festivallen, hvor der er god mulighed for at opleve koncerter og den fede stemning.

FNUG deltager i samarbejde med Vejle Kommune, der på én af nedenstående datoer holder en workshop med FNUG og andre foreninger om indsatsen på festivallen. Det bliver vildt godt, for det er altid med humor at vi sætter en stand op og får opmærksomhed på at også unge kan få gigt. Som frivillig vil du komme til at snakke med mange forskellige festivaldeltagere om hvad gigt er for en størrelse. Du bliver naturligvis forberedt, men er du udadvendt af natur eller lyst til at snakke med andre, er det nok en fordel.

På workshoppen får du indflydelse på hvad FNUG deltager med. Og vi laver ikke det vi plejer – der skal nye boller på suppen.

Datoforslag til workshop:
fredag d. 26 april kl. 16 – 20
lørdag d. 27 april kl. 10 eller 11 og 4 timer frem
lørdag d. 11 maj kl. 10 eller 11 og 4 timer frem

Det kan ikke understreges mange gange nok; Det koster ingenting af være med som frivillig fra FNUG, vi dækker endda dine udgifter til transport iht. gældende regler.

Kontakt gerne Jeannette på mobil 24 89 27 08 for flere oplysninger, eller tilmeld dig på mail til jeannette@fnug.dksenest d. 15/5-19, men hvis du vil med på workshoppen, skal Jeannette vide det inden. Skriv i mailen, hvorfor netop du gerne vil med, fordi vi bliver måske nød til at sortere da vi kun har en håndfuld pladser. Det er ok at tilmelde sig som frivillig for FNUG til festivallen, også selvom du ikke kan deltage på workshoppen. Du skal minimum være fyldt 18 år for at komme i betragtning.

2306frivillig med FNUG på Jelling Musikfestival
X