Region Sjælland

  • Kaffekilde, Hestetorvet 7, 4000 Roskilde,
  • 29. februar 2020
  • KL. 14:00 - KL. 16:30
  • Region: Region Sjælland

Gigtcafé i Roskilde

FNUG inviterer til Gigtcafé, hvor du kan møde andre FNUGere og snakke om løst og fast. Arrangementet er gratis for medlemmer. FNUG giver kaffe og et stykke kage mens snakkengår. Eventet afholdes d. 29. februar 2020 i Roskilde på den hyggelige café ”Kaffekilden”

Hvad er Gigtcafé?
Gigtcafé er et lokalarrangement, hvor du kan møde andre ligesindede. Der snakkes om alt mellem himmel og jord. Det er ikke begrænset til at snakke om gigt/sygdomme, vi snakker om alting som berør de fremmødte. Vi starter kl. 14, hvor FNUG byder på en kop kaffe og et stykke kage/snack. Den ansvarlige fra FNUG vil være på cafeen og der er skiltet med FNUG så I nemt kan finde det rigtige bord. Der bestilles kaffe og kage/snack når alle er mødt op.

Praktisk information
Det er gratis at deltage for medlemmer, ikke-medlemmer koster 60,-.
Husk at, hvis du er medlem af FNUG kan du få delvist dækket transportomkostningerne til og fra arrangementet. Læs mere på hjemmesiden!
Tilmeld dig ved at skrive en mail til victor@fnug.dk eller SMS på +45 30 74 27 22. Husk at skrive antal I kommer, hvis I kommer flere. Tilmelding senest d. 22. februar 2020 (husk tilmelding er bindende efter fristen).

2656Gigtcafé i Roskilde
X