fbpx

Region Syddanmark

  • Gorilla Park Vejle, Helligkildevej 60, 7100 Vejle,
  • 24. august 2019
  • KL. 10:30 - KL. 15:00
  • Region: Syddanmark

Gorilla Park

Nu får du muligheden for at slippe din indre Gorilla fri og tage med FNUG i Gorilla Park Vejle. Her vil du blive udfordret i uvante omgivelser. Vi vil blandt andet klatre i træer og tage en tur eller to i deres svævebaner. Vi tager selvfølgelig hensyn til, hvad du kan og har mod på.  

Vi håber, at du har lyst til at tilmelde dig og være med til en helt fantastisk dag!

Gorilla Park skriver selv følgende omkring parken– du kan også læse mere her: https://gorillapark.dk/

Oplev suset i Nørreskovens trætoppe og bliv udfordret både mentalt og fysisk, når du kaster dig ud i at være gorilla for en dag! Sving dig fra træ til træ i bedste junglemanér. Vi har dog erstattet de en smule skrøbelige lianer med solide metalwirer, der giver dig det eksakt samme sus, men samtidig er et langt mere sikkert alternativ til junglens lianer. I vores klatrepark i Vejle kan du udfordre dig selv i de sjove forhindringer i trækronerne og blive udfordret på din styrke og dit mod.

Vores klatrepark i Vejle er en aktiv oplevelse for alle aldersgrupper. Klatreerfaring er ikke nødvendig – alle kan være med! De eneste forudsætninger det kræver, er lysten til at have det sjovt i naturskønne omgivelser, hvor der er rig mulighed for at bruge kroppen og finde frem til sin indre gorilla.

Klatreparken består af 7 baner, hvor sværhedsgraderne varierer fra helt nemme til temmelig svære. Vi rummer det hele fra en sjov familiedag til en ekstremsportsbegivenhed for adrenalinjunkies. Parken har 2 fuldt udstyrede instruktionsanlæg, hvor man sammen med vores dygtige instruktører gennemgår en grundig instruktion i anvendelse af udstyr og adfærd på banerne. Vi anvender det prisbelønnede og patenterede sikringssystem SSB fall-stop.

NB: Der er mulighed for at købe mad i parken, men du er også meget velkommen til at medbringe din egen mad.

Praktisk information:
Tidspunkt: Vi mødes 10.40 ved indgangen (klatring begynder kl. 11.00)
Pris: 50 kr. for medlemmer og 320 kr. for ikke-medlemmer – Du er mere end velkommen til at medbringe pårørende (er det støttemedlemmer, betaler de kun medlemsprisen).
Tilmelding sker på mail til laxmi@fnug.dk senest d. 16. august (husk at tilmeldingen er bindende efter fristen)

HUSK! Medbring: Praktisk tøj og sko til klatring og læs evt. retningslinjerne inden https://gorillapark.dk/regler-og-retningslinjer/

2443Gorilla Park
X