fbpx

Region Midtjylland

  • Cafe Drudenfuss, Graven 30, 8000 Aarhus C,
  • 18. december 2018
  • KL. 18:00 - KL. 22:00
  • Region: Midtjylland

Intimkoncert i Aarhus domkirke

Vi har igen i år været så heldige, at Gadepræsten i Århus har inviteret os med til en intim julekoncert for udsatte unge i Århus Domkirke. FNUG har fået tildelt 15 billetter til koncerten, hvor Shaka Loveless i år vil optræde.

Inden koncerten mødes vi til en hyggelig snak på Café Drudenfuss, hvor FNUG byder på en sodavand eller lignende. Du har selvfølgelig mulighed for selv at købe mad på cafeen. Kl. 18.45 bevæger vi os så mod Domkirken (kun 5-7 minutters gang fra cafeen).

Lidt praktisk information ift. koncerten:

* Der vil være civilbetjente til stede under arrangementet. Af hensyn til brugerne er det ikke tilladt at tage billeder (for at sikre, at man ikke pludselig dukker op på Facebook uden samtykke). Der vil dog være en professionel fotograf, som sørger for at tage billeder, hvor gæsterne ikke genkendes. Disse vil efterfølgende blive lagt ud på Facebooksiden ’Gadepræsten i Aarhus’ (som du selvfølgelig kan følge).

* Dørene låses under koncerten, men der vil selvfølgelig være mulighed for at komme ud, hvis man får brug for det.

* Koncerten starter kl. 20. Efter koncerten (ca. 21.15) vil der, traditionen tro, være kaffe, the og kage til alle inden turen går hjem.

VIGTIGT: Da vi kun har 15 billetter, tildeles disse til de personer, der først tilmelder sig arrangementet. Du har kun mulighed for at deltage, hvis du er medlem af FNUG og bor i Århus kommune. Baggrunden for dette er, at arrangementet netop har fokus på udsatte i Århus, og billetterne tildeles til udvalgte foreninger.

Vi håber, at du har lyst til at dele denne aften sammen med os og vil glæde os til at se dig!

Praktiske oplysninger
Pris: gratis for medlemmer
Tilmelding skal ske senest 12. december 2018 til jeppe@fnug.dk (husk at tilmeldingen er bindende efter fristen).

2177Intimkoncert i Aarhus domkirke
X