Region Midtjylland

  • , ,
  • 16. december 2020
  • KL. 19:30 - KL. 21:15
  • Region: Midtjylland

Julefilm og virtuel hygge

Julen er så småt ved at være over os, og julehyggen breder sig. Til trods for en, i år, lidt anderledes jul, så skal stemningen stadig være i top. En rigtig julefilm må være det helt rigtige!

Hvad skal der ske?
En ansvarlig fra FNUG sidder klar ved computeren til virtuelt at hygge med jer over en skøn julefilm – The Christmas Chronicles. Mens vi ser filmen sammen, er der mulighed for at chatte samme i et fælles forum. Og du kan sagtens se med, selv hvis du ikke ønsker at chatte. Og FNUG giver selvfølgelig lidt snacks til filmen – mums!

Det tekniske (det er slet ikke så svært)
For at se med skal du have adgang til Netflix (desværre tilbydes der ikke længere en gratis prøveperiode, men du kan nøjes med at købe adgang i 1 måned, hvis ikke du har en bruger). Derudover skal du downloade Teleparty, det er det værktøj, der gør, at vi kan se filmen sammen og samtidig chatte (det kan downloades helt gratis her: Teleparty (netflixparty.com)) – og det virker bedst med browseren Chrome (den kan også downloades gratis, hvis du ikke allerede har den på computeren). Skriv til busk@fnug.dk, hvis du skal bruge hjælp.

FNUG betaler selvfølgelig for dine filmsnacks (op til 50 kr.). Du skal blot tage et billede af din kvittering og indsende billedet sammen med et udgiftsbilag.

Praktisk information:
Sted: Virtuelt – link vil blive tilsendt en time inden filmen vises (så husk at følge med på mailen). Alle er velkomne.
Pris: Gratis for medlemmer – FNUG refunderer op til 50 kr. for filmsnacks.
Tilmelding senest d. 14/12-2020.
Ved spørgsmål kan den ansvarlige lokalkoordinator kontaktes på busk@fnug.dk

3607Julefilm og virtuel hygge
X