Region Midtjylland

  • Food Club, Klosterport 6, 8000 Aarhus ,
  • 11. december 2020
  • KL. 18:30 - KL. 22:00
  • Region: Midtjylland

AFLYST: Julefrokost i Midt

Denne begivenhed er blevet aflyst som følge af sundhedsmyndighedernes anbefaling mht. COVID-19. Læs mere her.

Fnug Midt/Nord holder traditionen tro en skøn julefrokost med god mad, dejlige mennesker, og masser af hygge! 

Selvfølgelig skal vi igen i år også have alt for meget julemad at vælge imellem. I år har vi valgt at kaste os over julebuffeten hos Food Club i Aarhus. Herefter følges vi ned til Vin og Petanque, hvor vi kan hygge os med et spil petanque og et godt glas vin. 

Vi kræver egentlig ikke så meget af dig for at deltage. Tag blot noget behageligt på, der signalerer julestemning. Har du lyst til at vise endnu mere interesse for julens ankomst ville en lille nissehue, noget rødt bånd, nogle seje juleøreringe, eller andre festlige indslag være ganske fint, når vi nu fejrer årets bedste tradition! Vi tager turen rundt i julelandskabet i præcis den fart, alle kan følge med til. Ellers skal du blot forberede dig på at hygge med fnug’ere fra nær og fjern, og i alle aldre. 

Obs. Vi har booket bord og fri drikkevarer i 2 timer på Food Club; hvis du derfor ikke kan komme til kl. 18.30, er du naturligvis velkommen til at støde til senere hen når vi tager ned på Vin og Petanque. Dette må gerne tydeliggøres i tilmeldingen eller skrives i mail til irinna@fnug.dk, så vi ved hvor mange vi bliver. Hvis man gerne vil være med til at spise, men ikke ønsker at tage med på Vin og Petanque, så skal dette også skrives ved tilmelding eller til ovenstående mail. 

Du kan blandt andet glæde dig til en dejlig sammenkomst med både kendte og nye ansigter, lækker julemad til den helt store guldmedalje, fantastisk godt julehumør og hygge med et eller to spil petanque. 

Vi glæder os utrolig meget til at sparke julen i gang sammen med dig til årets sidste arrangement! 

Program:
Vi mødes udenfor Food Club kl. 18.30, hvorefter vi har 2 timer til at spise og hygge.
Herefter tager vi samlet hen til Vin og Petanque hvor vi har booket 2 baner fra kl. 21.00-21.55.
Hvis der er stemning for mere hygge efter dette, tager vi på en bar i nærheden.

Praktiske oplysninger 
Pris: 100 kr. for medlemmer og 450 kr. for ikke-medlemmer (dækker buffet og drikkevarer på Food Club, samt 1 glas vin på Vin og Petanque).
Tilmeldingsfrist: Tilmeldning er lukket. Eventet er aflyst grundet COVID-19.
Spørgsmål kan sendes til irinna@fnug.dk

TRANSPORT OG OVERNATNING 
Da nogle har lang transporttid, vil vi prøve at være behjælpelige med arrangering af transport og evt. overnatning. Hvis du ønsker at overnatte, bedes du oplyse dette ved tilmelding, så vil vi så vidt muligt finde et sted til dig. Morgenmad, arrangeres individuelt med den du overnatter hos, og skal finansieres.

2983AFLYST: Julefrokost i Midt
X