Region Syddanmark

  • Vejen, 6600 Vejen,
  • 7. december 2019
  • KL. 17:00 - KL. 23:00
  • Region: Syddanmark

Julehygge i syd

Så er det igen ved at være tid til, at vi skal julehygge – derfor byder FNUG medlemmer i Syddanmark traditionen tro til en skøn julefrokost med god mad, dejlige mennesker og masser af hygge. Hop i festtøjet, kridt danseskoene og mød op med dit bedste julehumør!

Selvfølgelig skal vi igen i år have alt rigtig meget lækker julemad. Og vi skal i år være i hyggelige omgivelser i et privat hjem. Det kræver ikke så meget af dig at deltage, men det kunne være SÅ hyggeligt, hvis du kom med en nissehue eller noget rødt på. Ellers skal du blot medbringe lidt festhumør og forberede dig på at hygge med FNUG’ere fra nær og fjern.

Du kan blandt andet glæde dig til en dejlig sammenkomst med både kendte og nye ansigter, lækker julemad til den helt store guldmedalje, fantastisk godt julehumør og en lille julequiz og pakkeleg. Til den sidste aktivitet, må du gerne medbringe 2 gaver til max 20 kr. stykket. Når der er spist og hygget, kan vi evt. udforske Vejens natteliv med drinks, musik og dans. Det er selvfølgelig helt frivilligt.

Vi glæder os utrolig meget til at sparke julen i gang sammen med dig til årets sidste arrangement!

Praktiske oplysninger
Sted: Vejen (præcis adresse oplyses efter tilmelding)
Pris: 50 kr. for medlemmer, 200 kr. for ikke-medlemmer. Drikkevarerne medbringer du selv.
Tilmelding skal ske senest 15. november 2019 til karina@fnug.dk (husk at tilmeldingen er bindende efter fristen)

Transport og overnatning
Da nogle har lang transporttid, vil vi prøve at være behjælpelige med arrangering af transport og evt. overnatning. Hvis du ønsker at overnatte, bedes du oplyse det ved tilmelding, så vil vi så vidt muligt finde et sted til dig. Morgenmad arrangeres individuelt med den, du overnatter hos, og skal finansieres indbyrdes mellem jer selv.

2230Julehygge i syd
X