fbpx

Region Midtjylland

  • Restaurant Dalle Valle, Europaplads 2, 8000 Aarhus C,
  • 8. december 2018
  • KL. 20:00 - KL. 23:00
  • Region: Midtjylland

Den søde juletid er over os

Så FNUG byder medlemmer i Midtjylland og Nordjylland traditionen tro til en skøn julefrokost med god mad, dejlige mennesker, og masser af hygge. Hop i festtøjet, kridt danseskoene og mød op med dit bedste julehumør!

Selvfølgelig skal vi igen i år have alt for meget julemad at vælge imellem og der skal, som altid, være rigeligt af det – så i år har vi valgt at kaste os over julebuffeten hos Dalle Valle i Aarhus.
Vi kræver egentlig ikke så meget af dig for at deltage. Tag blot noget formelt på, der signalerer festmiddag og julestemning. Har du lyst til at vise endnu mere interesse for julens ankomst ville en lille nissehue, noget rødt bånd, nogle seje juleøreringe, eller andre festlige indslag være ganske fint, når vi nu fejrer årets bedste tradition! Ellers skal du blot medbringe lidt festhumør, og forberede dig på at hygge med FNUG’ere fra nær og fjern, og i alle aldre.

Du kan blandt andet glæde dig til en dejlig sammenkomst med både kendte og nye ansigter, lækker julemad til den helt store guldmedalje, fantastisk godt julehumør, og en lille jule-quiz senere på aftenen. Efter vi har fået det vi kan spise af den kæmpe julebuffet, vil de af os der har lyst, udforske Aarhus’ natteliv, med drinks, musik og dans.

Vi glæder os utrolig meget til at sparke julen i gang sammen med dig til årets sidste arrangement!

Praktiske oplysninger
Pris: 100 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer.
Drikkevarer er for egen regning.
Tilmelding skal ske senest 29. november 2018 til matilde@fnug.dk (husk at tilmeldingen er bindende efter fristen).

Transport og overnatning
Da nogle har lang transporttid, vil vi prøve at være behjælpelige med arrangering af transport og evt. overnatning. Hvis du ønsker at overnatte, bedes du oplyse det ved tilmelding, så vil vi så vidt muligt finde et sted til dig. Morgenmad, arrangeres individuelt med den du overnatter hos, og skal finansieres indbyrdes mellem jer selv.

2110Den søde juletid er over os
X