Temadag

Èn dag, ét tema

  • Lalandia Billund, Ellehammers Alle 3, 7190 Billund
  • 6. maj 2022
  • KL. 19:00 - KL. 12:00
  • Region: Landsdækkende

UDSOLGT: Lalandia-weekend

Der er ikke flere ledige pladser. Kontakt kristine@fnug.dk for venteliste.

 

FNUG indbyder hermed alle medlemmer til en sjov og hyggelig weekend med masser af spændende oplevelser. Du kan møde andre unge med gigt, slå dig løs i Lalandia, og tage med på en sjov tur i Legoland. Sæt kryds i kalenderen d. 6. til 8. maj 2022!

TILMELD DIG HER

Udnyt dit FNUG-medlemsskab til fulde og tag med en tur i Lalandia til et brag af en weekend, hvor der ikke kommer til at mangle noget. Vi lejer hytter, så vi kan hygge os og få nogle vildt gode oplevelser. Derudover giver FNUG en fantastisk tur i Legoland!*

Det bliver sjovt og der er mulighed for at tage det i præcis det tempo du har behov for.

Ophold & indlogering

Lokationen for weekenden er i Lalandia, hvor vi har lejet hytter med plads til max. 22 mennesker. Der er derfor også gratis adgang til Aquadome badelandet, fitnesscenter, og meget andet.

Du kan læse mere om feriehytterne her – læs mere om tilbuddene i Lalandia her

Det praktiske

FNUG sørger for forplejning hele weekenden – lørdag spiser vi en lækker aftensmad sammen på en af restauranterne i Lalandia.

Giv også gerne besked om særlige ønsker og behov, som skal imødekommes – det kan være alt fra en ekstra pude til allergier. Giv os gerne besked så tidligt som muligt, således vi kan få arrangeret det for dig.

Der vil blive koordineret kørsel i den udstrækning som er mulig jf. gældende regler i FNUG. Læs mere om muligheden for at søge delvis transportgodtgørelse her. Der finder du også udgiftsbilaget du skal udfylde og indsende senest 2 uger efter landsmødet. Transportkoordineringen vil foregå således, at transportvejen bliver nemmest mulig for alle.

Bemærk venligst, at der er en begrænsning på max. 22 deltagere. Derudover er overnatning udelukkende på delte dobbeltværelser.

Pladserne på weekenden er forbeholdt foreningens kontingentbetalende medlemmer – er du ikke medlem endnu, kan du indmelde dig her.

*Inklusiv frokost på en af Legolands lækre buffeter

Lørdag og søndag er der adgang til Lalandia for alle deltagende. 

TILMELD DIG HER

 

Mød arrangøren: FNUGer og folkeskolelære, Kristine Borg

Kristine er folkeskolelærer og næstformand i FNUG, og ansvarlig for weekenden. I kan komme i kontakt med hende via kristine@fnug.dk – forældre til deltagere under 18 år vil få oplyst et direkte mobilnummer til Kristine forud for weekenden.

5056UDSOLGT: Lalandia-weekend
X