Landsmøde 2018

  • Brandbjerg Højskole v/ Vejle, Brandbjergvej 12, 7300 Jelling,
  • 28. september 2018
  • KL. 20:00 - KL. 11:00
  • Region: Landsdækkende

STORT Landsmøde 2018

35 años con gas: FNUG har jubilæum og inviterer medlemmer og gringos til Landsmøde ved Vejle den 28.-30. september 2018. Her vil du være mellem amigos og senioritas.

VAMOS AQUI ?
Kom alle medlemmer fra nær og fjern – kom fra alle hjørner af Danmark – vi holder Landsmøde og generalforsamling. Du kan møde andre unge med gigt i et naturligt afslappet miljø, give din mening til kende og om aftenen deltage i et brag af en fest. Vi sætter hygge og samvær i højsædet, og krydrer det i år med jalapeños og tabasco: HOT HOT …

POR QUÉ NO ? 
Det bliver dræbende godt, der er ingen undskyldninger – vi indlemmer alle i et spændende tema, der ikke kræver nogen forudsætninger for dig som deltager. Det bliver sjovt og der er mulighed for alle de pauser, der måtte være brug for. Vi har et par praktiske håndlangere med, skulle der opstå et behov for en hjælpende hånd.

Generalforsamlingen giver der god indsigt i året der er gået for FNUG, nye tiltag og mulighed for at få din indflydelse gjort gældende. Der er valg til bestyrelse og åbent for at høre mere om det frivillige arbejde.

DONDE ? 
Det er plads til alle på vores nye Landsmøde lokation på Brandbjerg Højskole, Brandbjergvej Jelling. Indkvartering er primært på dobbeltværelser (enkeltværelse mod tillæg) – stedet er samlet næsten under ét tag, og ligger naturskønt og relativt tæt på Vejle station og motorvejen. Vi koordinerer samkørsel efter gældende regler i FNUG. Se præsentation af højskolen her.

DINERO ? 
Prisen er den samme – det er gratis at deltage på generalforsamlingen – men for adgang til fest og overnatninger koster det 195 kr. pr. person (før evt. tillæg). Medbring eget sengelinned og håndklæde eller tilkøb det ved tilmeldingen for 75 kr.
Sodavand, øl og vin kan tilkøbes på dagen og betales med MobilePay inden afrejse. Der er ingen udskænkning af spiritus, da det er imod stedets regler.

OFFICIALE ?
Tilmelding foregår online – tilmeld dig her

Sidste frist er den 10. september 2018.

Cirka 5 dage inden Landsmødet modtager du de endelige praktiske oplysninger og program samt bilag til generalforsamlingen. For spørgsmål angående Landsmødet kontakt kasserer Kiki Mathiasen på mail kiki@fnug.dk eller send en sms på 3138 1414 (grundet skiftende arbejdstider).

Giv også besked om særlige ønsker eller behov, som skal imødekommes, f.eks. hvis du gerne vil have en ekstra pude eller hvis du er allergiker eller er vegetar. Der serveres ikke stærk mad! Husk at der altid vil være en fælleshjælper til at give en ekstra hånd – oplys venligst hvis du gerne vil have en ansat hjælper med. Der må ikke medbringes egne drikkevarer.

Landsmødet er forbeholdt for foreningens kontingentbetalende medlemmer – er du ikke medlem endnu, så skynd dig at melde dig ind her.

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til vedtægtsændringer skal være bestyrelsen i hænde senest 4 uger før, hvilket er den 1. september 2018. Forslag sendes til FNUG via mail på: fnug@fnug.dk. Der henvises til FNUG’s hjemmeside for gældende vedtægter. Se vedtægterne her.

Der gøres opmærksom på, at for at være stemme-berettiget på Landsmødet skal man være til stede og have betalt årets samlede medlemskontingent.

Agenda
Program er fortsat under udarbejdelse, offentliggøres senest ved tilmeldingens start 1. august eller hurtigst muligt derefter.

877STORT Landsmøde 2018
X