fbpx

Landsmøde

Vi glæder os til at se dig

  • Sct. Knudsborg, Lille Brogårdsvej 12, Bro Strand, 5464 Brenderup,
  • 27. september 2019
  • KL. 20:00 - KL. 12:00

Landsmøde 2019

FNUG indbyder ærede medlemmer til en festlig og fornøjelig weekend. Her kan De møde andre unge med gigt og hører om beretning om året, der er gået i FNUG.

De vil have mulighed for at tilkendegive deres mening og slutte af med et brag af en fest, hvor der ikke kommer til at mangle noget. Der er valg til bestyrelse og åbent for at høre mere om det frivillige arbejde.

Det er et spændende tema, der ikke kræver nogen forudsætninger for Dem som deltager. Det bliver sjovt og der er mulighed for alle de pauser, der måtte være brug for. Vi har nogle søde mennesker ansat på hotellet, skulle der opstå et behov for en hjælpende hånd.

OPHOLD

I år indlogeres De ærede medlemmer på vort eget FNUG-hotel. Hotellet ligger omgivet af skøn natur og helt ud til vandet på det skønne Nordfyn. På hotellet vil De blive indlogeret på dobbeltværelse og der vil være en seng til alle. De skal blot medbringe deres eget sengelinned og håndklæde.

Der vil være mulighed for at starte dagen med en dukkert, enten i havet, eller i hotellets pool – medbring da Deres svømmedragt og tilhørende badehåndklæde.

Om De kommer på gåben, med cykel, i automobil eller med tog, så vil Vi koordinerer samkørsel efter gældende regler i FNUG.

Når De ankommer vil Vort søde hotelpersonale står klar til, at vise Dem vej til Deres værelse. Efter De har fundet Dem tilrette efter Deres lange rejse, kan De nyde en forfriskende drink og en snack nede i Hotellets bar Rottehullet.

Det praktiske
Prisen er den samme – det er gratis at deltage på generalforsamlingen – men for adgang til fest og overnatninger koster det 195 kr. pr. person.

Sodavand, øl og vin kan tilkøbes på dagen og betales med MobilePay inden afrejse.

Tilmelding er afsluttet fredag den 13. september 2019.

Cirka 5 dage inden Landsmødet modtager De, Deres endelige praktiske oplysninger og program samt bilag til generalforsamlingen.
For spørgsmål angående Landsmødet kontakt kasserer Kiki Mathiasen på mail kiki@fnug.dk eller send en sms på 3138 1414 (grundet skiftende arbejdstider).

Giv også besked om særlige ønsker eller behov, som skal imødekommes, f.eks. hvis De gerne vil have en ekstra pude eller hvis De er allergiker eller er vegetar. Der serveres ikke stærk mad! Husk at der altid vil være en fælleshjælper til at give en ekstra hånd – oplys venligst hvis De gerne vil have en ansat hjælper med. Der må ikke medbringes egne drikkevarer.

Landsmødet er forbeholdt for foreningens kontingentbetalende medlemmer – er De ikke medlem endnu, så skynd Dem at melde Dem ind her.

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til vedtægtsændringer skal være bestyrelsen i hænde senest 4 uger før, hvilket er den 31. august 2019. Forslag sendes til FNUG via mail på: fnug@fnug.dk. Der henvises til FNUG’s hjemmeside for gældende vedtægter. Se vedtægterne her.

Der gøres opmærksom på, at for at være stemmeberettiget på Landsmødet skal man være til stede og have betalt årets samlede medlemskontingent.

Program
Programmet er foreløbigt og vil blive opdateret, når der er nyt.
Der indlægges pauser i programmet efter behov.
Ret til ændringer af programmet forbeholdes.


Fredag
20.00   Ankomst og indkvartering

Lørdag
08.00  Morgenmad
09.30  Generalforsamlingen begynder

Pkt. 1   Valg af dirigent
Pkt. 2   Valg af 1 referent og 2 stemmetællere
Pkt. 3   Beretning fra bestyrelse & udvalg
Pkt. 4   Forelæggelse og godkendelse af regnskab
Pkt. 5   Orientering om budget for det kommende år
Pkt. 6   Fastsættelse af kontingent

12.00   Frokost
Generalforsamlingen fortsætter

Pkt. 7   Behandling af indkomne forslag
Pkt. 8   Valg af bestyrelse og suppleanter
Pkt. 9   Valg af intern revisor og suppleant
Pkt. 10  Fastsættelse af næste års ordinær generalforsamling
Pkt. 11  Eventuelt

16.00   Generalforsamlingen afsluttes

Forskellige planlægte aktiviteter, mulighed for en gåtur eller pause

19.00   Festmiddagen begynder

Søndag
10.00  Brunch, værelserne forlades
Farvel og på gensyn

1877Landsmøde 2019
X