fbpx

Region Midtjylland

  • Øst for Paradis, Paradisgade 7-9, 8000 Aarhus C,
  • 8. juli 2019
  • KL. 18:45 - KL. 21:00
  • Region: Midtjylland

Mød De Frivillige

Hvis du har gået og rodet med tanken om at blive frivillig, men er usikker på hvad det kræver, om du har overskuddet, eller hvad det egentlig bare indebærer – så tag med, når vi ser filmen ’De Frivillige’ med Anders Matthesen og Søren Malling, der optræder i nogle lidt mere barske omgivelser som frivillig.

Om De Frivillige:

Den berømte finansmand og jetsetter Markus Føns er blevet varetægtsfængslet. Han vælger at gå i frivillig isolation blandt fængslets svageste indsatte.

I denne afdeling findes et fængselskor, hvor den indsatte Niels er uofficiel og selvudnævnt leder.

Markus beslutter sig for at blive en del af koret, og der går ikke længe, før han kæmper for at nå pladsen i toppen af hierarkiet. En kamp, der ikke udkæmpes med muskler, men med list, tyranni og højskolesange!

Hvis stemningen er til det, vil vi efter filmen samles over en kop varm te eller kakao og snakke om det at være frivillig – hvad man får ud af det, hvad det betyder for dig, og hvorfor vi i FNUG er frivillige.

Kom med og få en dejlig aften i selskab med andre fnug’ere – vi glæder os til at se dig.

 

Praktiske oplysninger

Tid: vi mødes kl. 18:45 (filmen starter kl. 19)
Pris: 0 kr. for medlemmer, 90 kr. for ikke-medlemmer
Tilmelding: skal ske senest 8. juli 2019 kl. 11.30 til matilde@fnug.dk (husk, at tilmeldingen er bindende efter fristen).

Transport: Bus 1A, bus 18, og Letbanen stopper meget tæt på. Vær opmærksom på, at parkeringsmuligheder kan være begrænsede.

2401Mød De Frivillige
X