fbpx

Region Midtjylland

  • Moesgård museum, Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg,
  • 4. juni 2019
  • KL. 20:00 - KL. 23:00

Mød Kong Arthur

Som kronisk syg er man nogle gange nødt til at være helten i sit eget liv, og det er bestemt ikke altid nemt. Det kan derfor være rigtig godt med nogle gode forbilleder. Netop derfor inviterer FNUG til en sommeraften under åben himmel, hvor vi kan lade os inspirere af ridderlegenden Kong Arthur, der bruger en del af sit liv på at bekæmper det onde.

Kong Arthur kæmper godt nok for andre ting, end vi gør – at redde England og genvinde dronningens kærlighed, men det betyder jo ikke, at vi ikke kan lære noget, som vi kan bringe ind i vores eget liv. Kong Arthur er den klassiske historie om slottet Camelot, ridderne af Det runde bord og sværdet Excalibur – og i denne udgave fra det Kgl. Teater er der tilmed vilde stunts, eksplosioner, ild, motorcykler, heste og ægte kærlighed!

Du kan læse meget mere om teaterstykket her: https://kglteater.dk/det-sker/sason-20182019/skuespil/kong-arthur/

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at komme og dele denne oplevelse ’Nordeuropas største teatershow’ med os og finde ud af, om der faktisk er noget vi kan lære af.

Du bedes oplyse din alder ved tilmelding, og du er meget velkommen til også at tilmelde pårørende.

OBS: Teaterstykket vises under åben himmel, så det kan være en god ide med varmt tøj og måske et tæppe. Forestillingerne tager 2,5 time inkl. en pause, hvor der er mulighed for at købe lidt at spise og drikke. Men du må også gerne medbringe snacks og drikkevarer (måske noget i en termokande)

2344Mød Kong Arthur
X