Region Syddanmark

  • Cryosauna, Tulipvej 1, 7100 Vejle,
  • 13. august 2020
  • KL. 18:00 - KL. 20:00
  • Region: Syddanmark

Prøv en Cryosauna

Efter en længere periode med Corona, der for nogen har betydet mindre socialt samvær, mindre bevægelser og måske tiltagende smerter, inviterer FNUG på en gang Cryoterapi hos Cryosaunalux i Vejle.

Cryoterapi, også kaldet kulde- eller isbehandling, er en forholdsvis ny behandlingsmetode, men tilbydes allerede en del forskellige steder i Danmark. Cryoterapi skulle efter sigende have mange gode effekter på kroppen, og om ikke andet er det sikkert en oplevelse, du ikke lige glemmer. Vi håber, at du har lyst til at prøve det af sammen med os.

Hvad er en Cryosaunabehandling?
En Cryosaunabehandling foregår på en måde, hvor den behandlede står i et kammer eller en maskine, hvor kroppen er dækket, og hovedet stikker ud ovenfor, på den måde indåndes luften med nitrogen ikke. Maskinen køler ned til -130 til -150 grader, og behandlingen gennemføres på bare 3. minutter. Cryoterapi bruges til behandling af smerter i led og muskler, der kan være forårsaget af sygdom, sportsskader eller overbelastning. Cryoterapi giver en intensiv stimulering af immunsystemet og endokrine systemer, forårsager blodmætning med endorfiner og kan blokere smertefølelser i flere timer.

Fordelene ved Cryoterapi
Der findes et væld af gavnlige effekter ved brug af en Cryosauna, det kan bl.a. være fjernelse af akutte og kroniske smerter, fjernelse af betændelse og forbedring af motorisk funktion. Du kan læse meget mere her: https://www.cryosaunalux.dk/privat/ Kom med og prøv, om du kan mærke en forskel på din egen krop.

Program:

– 18.00 Intro til Cryosauna
– 18.30 Deltagerne klæder om og får hver en 3 minutters behandling
– 19.00 Vi spiser en sandwich (FNUG giver) og snakker om oplevelsen
– 19.30 Farvel og tak for i aften

NB: Under behandlingen bærer har du kunne sokker og handsker. Du skal udfylde en samtykkeerklæring inden du modtager behandling (det gør vi på stedet). Der er omklædningsrum med morgenkåber tilgængelig på stedet. Vi gør opmærksom på, at du ikke må være gravid, have Morbus Raynard, Epilepsi eller problemer med hjertet.

Vi glæder os rigtig meget, og håber I vil være med!

Praktisk information:
Tidspunkt: Vi mødes hos Cryosaunalux kl. 18.00
Pris: 0 kr. for medlemmer, 300 kr. for øvrige
Tilmeldingsfrist: senest d. 6. august 2020 (husk at tilmeldingen er bindende efter fristen)
Spørgsmål kan sendes til busk@fnug.dk

NB: Vi gør opmærksom på, at der kun er 8 pladser – pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet.

3027Prøv en Cryosauna
X