fbpx

Region Midtjylland

  • Aarhus Teater, Teatergaden, 8000 Aarhus C,
  • 5. oktober 2019
  • KL. 15:30 - KL. 18:00
  • Region: Midtjylland

Se Lyset med FNUG!

Vi tager i teatret for at se stykket ’Se Dagens Lys’, der er baseret på romanen ”Se dagens lys” af Svend Åge Madsen fra 1980. FNUG byder på en tankevækkende aften, hvor vi efter stykket byder op til debat omkring den velkendte følelse af i bedste Groundhog Day-stil at vågne op og ønske man var fri for alle sorger, men i stedet føle at man hverken har styr på den krop eller den situation, man vågner i.

Skynd dig at tilmelde dig til en spændende aften, hvor vi kan diskutere teaterstykket og hvordan det henvender sig til os som unge kronikere.

Lidt om stykket:

En god dag efter en god dag efter en god dag. Hvad mere kan du ønske?”

Ville det ikke være fantastisk at vågne op til et nyt og dugfriskt liv hver eneste morgen? Kigge en ny partner i øjnene og mærke lyst? En ny dag i en ny bolig, hvor du ikke aner, om du har børn, og hvis du har, sender du dem videre til nogle andre i morgen. Så finder du ud af, om du i dag er skolelærer, buschauffør eller måske borgmester. 

Alt er muligt – bortset fra at du ikke selv har indflydelse på noget af det. For hver nat nulstiller Madam Datam din tilværelse, og dine minders harddisk slettes. Hver dag er en jomfruelig en af slagsen, befriet for lidelse, sorger, kedsomhed, jalousi og misundelse.

OBS. Der anvendes stroboskoplys under forestillingen.

 

Praktiske oplysninger

Tid: vi mødes foran teatret kl. 15.30 (forestillingen starter kl. 16.00)
Pris: arrangementet er gratis for medlemmer; 300 kr. for ikke-medlemmer.
Tilmelding: skal ske senest 29. september 2019 til matilde@fnug.dk(husk at tilmeldingen er bindende efter fristen).

2459Se Lyset med FNUG!
X