Region Sjælland

  • Vikingepladsen (friluftsscene og vikingeboplads), Kalvøvej 26, 3600 Frederikssund
  • 18. juni 2020
  • KL. 18:30 - KL. 23:00
  • Region: Nordsjælland
  • Region: Region Sjælland

AFLYST: Strong as a viking

EVENTET ER AFLYST – Læs mere om situationen med COVID-19 her.

Hvordan finder du din indre styrke når du skal? Der er mange svære udfordringer som kronisk syg & fysikken er en af dem. Så lad os tale om det!

Kom med FNUG til den lille hyggelige vikingeby i Frederikssund hvor vi skal se forpremierer af årets Vikingespil Torsdag Den. 18. Juni 2020.

Vi mødes til spisning på pladsen kl. 18.30. & Vikingespillet starter kl. 20.00. Efter maden går vi en tur på pladsen og ser de gamle vikingehytter mm. Husk tøj efter vejret, da vi er udendørs hele tiden. Medbring gerne et tæppe, en pude eller noget andet rart da vi skal sidde på bænke med ryglæn til forestillingen. Evt. myggespray eller sokker der dækker anklerne.

Resume af Forestillingen:
Sigurd og hans onkel kong Harald Hildetand er de sidste af den legendariske Skjoldungeslægt. En slægt velsignet af aserne. Men Harald er syg og for at redde ham, må Sigurd begive sig på en eventyrlig rejse gennem fremmede verdener og blandt jætter og guder for at søge råd hos nornerne.
Det er en historie om en ung mand, den sidste skjoldunge, der vil bestemme over sin egen skæbne. Men kan man ændre skæbnen, selvom man kender den, eller er menneskene i Midgård alle brikker i gudernes spil?
Årets forestilling byder på eventyr i særklasse, helte i kamp, kujoner i skjul og kvinder, du ikke må danse med.

Praktisk information:
Transport: Frederikssund station ligger 15 min. væk på gåben. (Der kan arrangeres kørsel fra stationen til vikingepladsen).
Pris for medlemmer: GRATIS
Pris for ikke medlemmer: 200,-
Tilmelding: Eventet er aflyst grundet COVID-19, læs mere her.

Der er pladser til maks 15 personer og disse tildeles efter først til mølle princippet. Spørgsmål skal sendes til louise@fnug.dk

Det for du – En super hyggelig aften med andre FNUG’ere, en anderledes oplevelse, Valhal middag, Hygge og meget mere!!! Vi håber på at se dig til en dejlig aften!

2584AFLYST: Strong as a viking
X