fbpx

Region Midtjylland

  • Teatret Svalegangen, Rosenkrantzgade 21, 8000 Aarhus C,
  • 21. november 2018
  • KL. 18:15 - KL. 23:00
  • Region: Midtjylland

Er du mæt af vinterdage?

Så tag med FNUG Midt/Nord ind at se det anmelderroste teaterstykke Mæt Af Dage inden november forsvinder helt, og vintersæsonen for alvor melder sig med jul, sjap, og kulde!

Lidt om stykket:
De fleste kan forstå, at et menneske, der har mistet sin førlighed og evnen til at kommunikere kan ønske at dø. Men når et fysisk rask menneske med et sort, sort sind ønsker at få hjælp til at sige farvel, er det anderledes. Vi tænker: nej, nej, om lidt bliver du forelsket, får et nyt job, livslysten kommer tilbage. Men kan vi vurdere andres virkelighed? Kan vi forstå, at et andet menneskes oplevelse af virkeligheden er så smertefuld, at livet ikke længere er muligt? Karen har været til både læge og psykolog, fået medicin, og Esben har gjort alt hvad han kunne, men langsomt er hun sunket dybere og dybere ned. Nu ønsker Karen kun at sove stille ind, mens Esben holder hendes hånd. Men vil han det? Kan han det?

MÆT AF DAGE sætter aktiv dødshjælp i et nyt lys og er en hjertegribende fortælling om menneskets psyke og et unikt kunstnerisk eksperiment med det prisvindende virtual reality produktionshus Mannd. Publikum låner bogstavelig talt Karens øjne, når vi præsenterer et kontroversielt virtual reality-drama skrevet af en af de mest interessante og pt. mest spillede dramatikere i Danmark, den prisvindende Thomas Markmann.

Efter stykket byder FNUG på en kop kaffe/te/varm kakao, og en debat om det uhyggelige ved at være mæt af alt, hvad der handler om sygdom! Det mørke emne kan jo gøre det lidt deprimerende med sådna en debat i denne dystre tid, men vi håber at du på trods af det er frisk på at svinge forbi og møde andre FNUG’ere i samme situation som dig – og få lidt appetit for de mørke dage og sygdommen.

Praktiske oplysninger
Tid: vi mødes foran teatret kl. 18.15 (forestillingen starter kl. 18.30)
Pris: 50 kr. for medlemmer og 60 kr. for ikke-medlemmer.
Tilmelding: skal ske senest 18. november 2018 til matilde@fnug.dk (husk at tilmeldingen er bindende efter fristen).

OBS! Grundet Teatret Salegangens prispolitik må du gerne oplyse i tilmeldingsmailen, hvis du er under 25 eller studerende 🙂

2199Er du mæt af vinterdage?
X