UngeWeekend

  • Lalandia Søndervig, Vestkystvej 2, 6950 Ringkøbing,
  • 18. maj 2023
  • KL. 19:00 - KL. 14:00
  • Region: Landsdækkende

UDSOLGT – UngeWeekend 2023

UDSOLGT ALLE PLADSER ER BOOKET! 

FNUG indbyder hermed alle medlemmer mellem 12 og 25 år til en sjov og hyggelig weekend med masser af spændende oplevelser. Du kan møde andre unge med gigt, slå dig løs i Lalandia Aquadome, og tage med på sjov rundt i Lalandias mange aktiviteter. Sæt kryds i kalenderen d. 18. til 20. maj 2023!

TILMELD DIG HER

Udnyt dit FNUG-medlemskab til fulde og tag med en tur i Lalandia Søndervig til et brag af en weekend, hvor der ikke kommer til at mangle noget. Vi lejer hytter, så vi kan hygge os og få nogle vildt gode oplevelser i Aquadome og Lalandias mange sjove aktiviteter!

Det bliver sjovt, og der er mulighed for at tage det i præcis det tempo, du har behov for.

Ophold & indlogering

Lokationen for weekenden er i Lalandia Søndervig, hvor vi har lejet hytter. Der er derfor også gratis adgang til bl.a. Aquadome.

Du kan læse mere om feriehytterne her – læs mere om tilbuddene i Lalandia her

Det praktiske

FNUG sørger for forplejning hele weekenden – fredag spiser vi en lækker aftensmad sammen på en af restauranterne i Lalandia.
OBS. Der skal spises aftensmad hjemmefra torsdag.

Giv også gerne besked om særlige ønsker og behov, som skal imødekommes – det kan være alt fra en ekstra pude til allergier. Giv os gerne besked så tidligt som muligt, således vi kan få arrangeret det for dig.

Der vil blive koordineret kørsel i den udstrækning som er mulig jf. gældende regler i FNUG. Læs mere om muligheden for at søge delvis transportgodtgørelse her. Der finder du også udgiftsbilaget du skal udfylde og indsende senest 2 uger efter landsmødet. Transportkoordineringen vil foregå således, at transportvejen bliver nemmest mulig for alle.

Bemærk venligst, at der er en begrænsning på maks 12 deltagere. Derudover er overnatning udelukkende på delte dobbeltværelser.

Pladserne på weekenden er forbeholdt foreningens kontingentbetalende medlemmer – er du ikke medlem endnu, kan du indmelde dig her.

Fredag og lørdag er der adgang til Lalandia for alle deltagere. 

TILMELD DIG HER

Hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, kontakt Kristine, en af de ansvarlige på weekenden, på Kristine@fnug.dk

Program kommer senere! 

7748UDSOLGT – UngeWeekend 2023
X