UngeWeekend

  • Jesperhus Feriepark, Legindvej 30, 7900 Nykøbing Mors,
  • 4. november 2022
  • KL. 18:00 - KL. 15:00
  • Region: Landsdækkende

UngeWeekend Jesperhus Feriepark

Vi gentager succesen fra maj måned, og afholder endnu en UngeWeekend i år 2022! Så sæt kryds i kalenderen fredag d. 4. november til søndag d. 6. november 2022.

Arg! Yo ho yo ho – a pirates life for me!
Ohøj ohøj land i sigte! Hold kursen, lige frem for stævnen – vi spotter Jesperhus Feriepark!

TILMELD DIG HER!

 

Weekenden vil stå på udfordringer for de unge medlemmer, naturligvis med fokus på, hvordan vi kan gøre ting som alle andre unge, men på vores egen måde – med og uden hjælpemidler.

Ophold og indlogering
Med i vores overnatning i Jesperhus Feriepark er der adgang til Abeland, Jungleland, Badeland, og hvor der ellers er åbent i løbet af weekenden i parken.

Vi vil i løbet af weekenden overnatte i Jesperhus’ pirathuse. Der vil udelukkende være overnatning på dobbeltværelser. I kan læse mere om husene her.

Det praktiske
FNUG vil sørge for forplejning hele weekenden – lørdag aften spiser vi en lækker middag i Jesperhus, mens vi nyder deres piratshow.

Giv gerne besked om eventuelle særlige behov og/eller ønsker, som gerne skal imødekommes. Dette kan være alt fra en ekstra pude til allergier. Giv gerne besked så tidligt som muligt, således vi kan få arrangeret det for dig.

Der vil blive koordineret kørsel i den udstrækning som er mulig jf. gældende regler i FNUG. Læs mere om muligheden for at søge delvis transportgodtgørelse her. Der finder du også udgiftsbilaget du skal udfylde og indsende senest 2 uger efter landsmødet. Transportkoordineringen vil foregå således, at transportvejen bliver nemmest mulig for alle.

OBS! Der er maks 26 ledige pladser til weekenden.

Pladserne på weekenden er som udgangspunkt forbeholdt vores kontigentbetalende medlemmer – er du ikke medlem endnu, kan du tilmelde dig her.

Praktisk information:
Tilmeldingsfrist d. 23. oktober 2022 kl. 23.59
Pris medlemmer: 250 kr.
Pris ikke-medlemmer (12-22 år): 995 kr.

Medlemmer i alderen 12-22 år vil have førsteret til billetterne, hvor resterende vil blive sat på venteliste frem til d. 9. oktober, hvor evt. resterende billetter vil blive fordelt.

Mød arrangøren: FNUG’er og lærer, Kristine Borg

I kan komme i kontakt med hende via kristine@fnug.dk – forældre til deltagere under 18 år vil få oplyst et direkte mobilnummer til Kristine forud for weekenden.

 

7002UngeWeekend Jesperhus Feriepark
X