Region Sjælland

  • Camp Adventure, skovtårnsvej 1, 4683 rønnede,
  • 10. oktober 2020
  • KL. 11:00 - KL. 17:30
  • Region: Region Sjælland

Vil du udfordre dig selv?

Kom med når FNUG inviterer dig til ”Camp Adventure” i Sydsjælland.

Vi mødes kl. 11.00 ved skovtårnet, hvor vi alle lige får hilst på hinanden, imens vi går den flotte tur op i tårnet.

Omkring kl. 12.00 er der frokost, hvor vi har medbragt mad med til alle deltagere. Denne frokost nydes inden vi skal klatre  kl. 13.00. Vi anbefaler sportstøj, kondisko der sidder fast på foden, samt en ekstra trøje/jakke til pauserne. Klatreparken bliver ikke lukket i tilfælde af regnvejr.

Klatrepark:
Banerne på Camp Adventure kan byde på både mental og fysisk udfordring. Uanset om du ønsker at flytte grænser, få trænet hele kroppen eller bare have en sjov dag i den skønneste natur. Vi afprøver 2 baner. Vejledende tid per bane er ca. 45 min.

Skovtårnet:
Camp Adventures Skovtårn er en unik naturoplevelse, der ikke findes andre steder i Skandinavien. Med de arkitektoniske greb og udviklingen af oplevelsen, er naturen iscenesat til at give nye perspektiver, forståelse og læring om naturen. Fra skovbunden til trækronerne kan træerne studeres og opleves helt tæt på og i øjenhøjde. Lad os samles og snakke om hverdagens udfordringer.

Praktisk information: 
Pris: FNUG medlemmer: 50,-, Ikke medlemmer: 425,-
Tilmeldingsfrist: senest d. 1. oktober 2020, efter denne dato bliver transporten til Adventure Camp aftalt (husk tilmelding er bindende efter fristen).
Der er plads til maks 10 personer (pladserne tildeles efter først til mølle princippet).
Spørgsmål kan sendes til louise@fnug.dk

2977Vil du udfordre dig selv?
X