fbpx

JUL I FNUG

FNUG ønsker dig en glædelig jul

FNUGs julekalender 2020

FNUG – Foreningen af Unge med Gigt fejrer julen digitalt i år. Du kan her på siden følge med i FNUGs julekalender. Der vil være personlige fortællinger, konkurrencer og andre vigtige informationer.

Mød 4 FNUGere - en for hver advent

Hvordan fejrer du julen, hvad er den største udfordring du oplever under julen og hvordan tackler du den?

Kristine, FNUG-medlem
"Min største udfordring består i at skulle jule-klippe/klistre og julebage småkager, da gigten især sidder i mine hænder. Her bruger jeg især varme for at "tø" mine led op, gerne i form af en kop varm kaffe, te eller kakao - det giver også lidt ekstra hygge."
Rasmus, FNUG-medlem
"Jeg fejrer julen med den nærmeste familie, hvor alle kender til gigten og derfor ved hvad det indebærer. Som regel plejer det at gå fint, da vi ikke skal så langt og der kan slappes af mellem de forskellige ting, men den største udfordring er trætheden, som udover at vise sig på dagen, især viser sig de efterfølgende dage, efter at have været så meget på. Det tærer også på kræfterne i forhold til de steder hvor gigten primært kommer til syne, nemlig fingrene, knæet, ryggen og albuen. Jeg forsøger så vidt muligt at få lagt pauser ind, evt. en lur, samt at finde en god stilling at sidde i i længere tid af gangen. Og så hjælper det gode humør og mad også på det"
Emilie, FNUG-medlem
"Den største udfordring for mig og min gigtsygdom hen over julen, er nok at der skal være energi nok til at være på i så mange dage i træk, når forskellige dele af familien skal besøges både i Jylland og på Fyn. Min familie er ofte meget forståede, rigtig gode til at tage hensyn og egentlig bedre til at passe på mig, end jeg selv er. Derfor kan jeg nemt trække mig fra selvskabet i noget tid for lige at lade energien op, selvom jeg allerhelst vil være sammen med dem. "
Irinna, FNUG-medlem
"Jeg fejrer julen med min nærmeste familie, vi hygger os altid også i dagene inden og efter jul. Da der er meget socialt samvær i julen, synes jeg min største udfordring, er træthed. Selvom meget af familien er forstående overfor, at jeg har brug for at trække mig, så fylder trætheden stadig en del. Jeg forsøger at tackle det ved at sove så godt som muligt og tage pauser i løbet af dagen. Men som vi alle ved, har trætheden lidt sit eget liv."
Tidligere
Næste

Medlem for kun 99,-

Frem t.o.m. jul koster det kun 99,- kroner at blive medlem af FNUG! Vær med til at støtte foreningen, der repræsenterer dig!

Psstt… for at deltage i konkurrencer i løbet af december, skal du være medlem af FNUG!

4. Advent

FNUG udlodder gigtvenlig varmepude – som er super rar at bruge til at varme forskellige led og områder i sin krop. Vi sender gaven direkte hjem til dig, hvis du vinder, så husk at sikre du oplyser korrekt adresse.

Deltag i konkurrencen ved at udfylde og sende formularen!

DELTAG

Det er en af disse varmepuder, som er en del af præmien til den heldige vinder.

Vinderen af 1. Advent: Nikoline fra Odense

Vinderen er kontaktet direkte via mail – og præmien er sendt afsted.

Vinderen af 2. Advent: Signe fra Frederiksberg

Vinderen er kontaktet direkte via mail – og præmien er sendt afsted.

Vinderen af 3. Advent: Camilla fra Brande

Vinderen er kontaktet direkte via mail – og præmien er sendt afsted.

X

Ønsker du deltage i konkurrencen, så udfyld denne:

Ingen felter fundet.