Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

TillidsWeekend 2020 - sådan gik det

FNUG afholdte den sidste weekend i februar TillidsWeekend. Det er den årlige fejring af de frivillige tillidspersoner og deres arbejde.

I smukke omgivelser i Nebel afholdte FNUG d. 21.-23. februar 2020 TillidsWeekend. TillidsWeekend er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor alle tillidspersoner bliver fejret.

FNUG drives udelukkende af frivillige, derfor er det vigtigt med en fejring. Weekenden blev afholdt på Nebelgaard, som både bød på pool, biograf og dejlige omgivelser. Det gav alle tillidspersoner de bedst mulige forudsætninger for en afslappende og hyggelig weekend.

Det kom der ud af TillidsWeekend 2020

Selvom TillidsWeekend er en fejring af de frivillige kræfter, så er der altid et arbejdsprogram for lørdag formiddag. Det var også tilfældet i år, hvor kursusplanlægning, hjemmeside og medlemstilbud var på programmet.

Det betyder også der er en masse spændende medlemstilbud på vej ud til alle dejlige FNUGere. Der er både nytænkning af nuværende medlemstilbud og nye tilbud på vej.

Vil du med næste år?

I FNUG er nye frivillige altid velkomne. Du bestemmer helt selv, hvor meget tid du vil ligge i jobbet som tillidsperson – ligegyldigt omfanget bliver du en del af vores særlige fællesskab. Kontakt FNUG på fnug@fnug.dk hvis du ønsker vide mere om posten som tillidsperson.

X