Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

FNUG får bevilliget drifttilskud fra DUF

FNUGs bestyrelse har glædeligt modtaget nyheden om at FNUG har fået bevilliget drifttilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd. Tilskuddet går til at dække omkostningerne forbundet med at repræsentere unge med gigt.

Dansk Ungdoms Fællesråd har gen-bevilliget FNUG et 2-årigt drifttilskud, som skal hjælpe med at dække omkostningerne. Tilskuddet muliggør at FNUG kan tilbyde et lavt medlemskontingent, og stadig have kræfterne til at repræsentere til unge med gigt.

FNUG har i mange år modtaget tilskud fra DUF, men grundet COVID-19 var der tvivl om hvorvidt dette kunne opretholdes. FNUG har nemlig været nødsaget til at søge om dispensation fra tilskudsbekendtgørelsen. Ansøgningerne handlede bl.a. om at vi tilbød medlemmer at deltage online på generalforsamlingen i 2020 grundet smitterisikoen.

Tilskuddet er dog hæftet med nogle betingelser, som FNUG fortsat skal opfylde. Det ene handler om, at FNUG skal have et vist antal medlemmer. Grundet COVID-19 har FNUG ikke haft mulighed for at afholde samme antal arrangementer og lignende, hvor at folk har kunne opleve foreningen før de meldte sig ind. Dette har resulteret i et lavere medlemstal. FNUG kæmper for at sikre vi rammer det rigtige antal før årsskiftet, som er fristen.

Så ønsker du støtte FNUG kan du gøre det ved at melde dig ind for kun 99,- kroner. Klik her.

X