Bliv en del af fællesskabet i FNUG

det er kun det gode humør, der smitter

Bliv medlem

Alle kan blive medlem af FNUG

Lige nu koster medlemskab kun 99,-

Hvordan defineres gigt?

Gigt er betegnet som en autoimmun sygdom indenfor reumatologien. Der dækker over 200 diagnoser af gigt, der også tæller f.eks. bindevævsgigt eller Lupus. Det kan også være problemer i bevægeapparatet (led, knogler, muskler), f.eks. er fibromyalgi eller hypermobilitet gode eksempler. Mange med psoriasis eller colitis crohn har også gigt, fordi de begge også er en autoimmun sygdom. Det er ikke vigtigt om der er stillet en diagnose eller hvilken – vi fokuserer på at være en ungdomsforening.

Alle kan blive medlem af FNUG – både hvis du har eller ikke har gigt. Medlemskab af FNUG er personligt og deles op i 2 typer af medlemskab: ordinært medlemskab og støttemedlemskab.

Medlemsfordele

Som medlem af FNUG, vil du modtage forskellige tilbud igennem vores medlemsmail, og deltage på vores arrangementer til medlemspris. 

De frivillige i FNUG arbejder mod at planlægge 10-12 events i dit lokalområde. På det landsdækkende område har vi vores årlige Landsmøde, forskellige temadage og weekendkurser.

Det gode sammenhold

FNUG kan give dig et stærk sammenhold af andre unge med gigt. Du får en unik adgang til at mødes uforpligtende til events eller møde ligesindede, der interesserer sig for samme emne som dig til et landsdækkende kursus. 

Det faktum, at vi alle har gigt gør, at ingen kigger skævt efter hinanden. Vi accepterer, at gigten er en del af det, vi må bære rundt på i hverdagen. Derfor erfarer man hurtigt, at der ikke bliver pillet navle eller kørt rundt i en suppe af sygdom. Når det er sagt, er der alligevel plads til at snakke om gigten og hvordan vi lever med den.

Det giver dig tryghed at vide, at alt hvad vi taler sammen om, sker med respekt og diskretion. Det er ikke en sårbarhed at åbne sig op. Det er desuden helt frivilligt hvad man ønsker at dele, eller hvem man ønsker at dele det med. Vi er forskellige individer, og nogen har man bedre kemi med end andre. 

Mange siger, at de i FNUG har fået venner for livet – bedre feedback kan vi ikke få.

FNUG er min familie – her står vi sammen gennem de gode og dårlige tider” 
Amy, medlem af FNUG

Fordele ved at være medlem af FNUG:

  • 3-5 landsdækkende weekendkurser årligt
  • Politisk arbejde til fordel for unge med gigt
  • 10-12 lokale events pr. område årligt
  • Kom gratis med FNUG på Jelling Musikfestival
  • Dækning af transportudgifter til events
  • Rabat på deltagerbetaling
  • Gratis RheumaBuddy app
  • Adgang til Facebook lukket gruppe

Ordinært
medlemskab

Til dig der er mellem 12 og 35 år og har gigt.

Medlemskaber giver adgang til deltagelse i alle vores arrangementer.

Støtte
medlemskab

Til dig der ikke har gigt og/eller ikke er mellem 12 og 35 år.

Her får du samme gode tilbud som medlemmer, og støtter en god sag.

Pris

Normalt koster det 125 kr. halvårligt at være medlem af FNUG – når kontingentet betales via BetalingsService to gange om året. Nye medlemmer kan  indmelde sig ved online betaling og samtidig registrering til BetalingsService. Medlemskabet betales med BetalingsService halvårligt hver 1. februar og 1. august.

Det er ikke muligt at melde sig ind i FNUG på andre måder – men det gør det hele administrativt meget lettere, og du skal ikke tænke på at forny medlemskabet hvert år. 

FNUG forbeholder sig muligheden for at køre medlemskampagner, der for en begrænset periode har et nedsat kontingent. 

Den gode sag

Du er ikke den eneste unge med gigt i Danmark, og derfor skal vi stå sammen om at leve det gode liv med gigt. Vi er stærkere sammen, og FNUG kan ikke leve uden medlemmer. Når FNUG søger økonomisk støtte er medlemstallet ofte afgørende for størrelsen af tilskud. Selvom du ikke gør brug af vores app eller tilbud, så støt vores sag med at gøre en forskel for andre unge med gigt. 

Opsig medlemskab

Ønsker du at ikke længere at være medlem af FNUG, send os en mail med medlems nr. og navn på medlem@fnug.dk

X