Bliv klogere på din gigt

Kursus tilbud til alle

Tryghed og støtte fra ligesindede

FNUG Facebook-gruppen er den største lukkede gruppe for unge med gigtsygdomme i Danmark. Vi er omkring 1000 medlemmer af gruppen – og vi elsker at støtte hinanden og lærer af hinandens erfaringer. Sammen skaber vi det gode liv med gigt.

Derfor skal der lyde en stor anbefaling om at blive medlem af Facebook-gruppen! Så har du altid det unikke FNUG-fællesskab lige ved hånden!

Medlemsfordel

Det er alene aktive medlemmer af foreningen, som kan blive medlem af gruppen. Vi kontrollerer det inden folk bliver lukket ind, eftersom der er tale om en medlemsfordel. 

Er du endnu ikke medlem? Så kan du nemt blive det – KLIK HER – og samtidigt støtter du op om vores kamp for unge med gigt.

Der findes ingen dumme spørgsmål!

I FNUG findes der ingen dumme spørgsmål – og det samme er gældende for den fantastiske FNUG-gruppe på Facebook. Vi er alle forskellige, og oplever vores gigt forskelligt. Men alligevel er der så meget vi kan lære fra hinanden. 

Alle spørgsmål er velkomne! Vi elsker det – om det er spørgsmål til uddannelse, frustrationer om smerter eller en lykkelig historie om noget som bare lykkedes!

Venner for livet

I FNUG får du venner for livet – og alle bliver hurtigt en del af fællesskabet. Og du kan møde dem alle sammen til vores mange arrangementer, som oftest er gratis for medlemmer. Klik her for at finde arrangementer nær dig. Og læs hvad FNUG-medlem, Victor, udtaler om venskaber i FNUG;

Jeg blev meget hurtigt en del af fællesskabet i FNUG, allerede fra første arrangement. Og nu har jeg næsten daglig kontakt med de tætteste derfra – vi snakker om alt og ingenting. Fra gigten til dagligdagen, støtten er uundværlig” – Victor, FNUG-medlem

Alene aktive medlemmer af ForeningeN af Unge med Gigt kan blive medlem af gruppen – er du ikke medlem? Klik her for at blive det.

En FNUGere spurgte eksempelvis:

“Hvilken erfaring har i med hensyn til at få handicaptillæg?
Jeg har forhåbninger om at starte på fuldtids studie til sommer, men kan se økonomien bliver stram.
Desværre bliver jeg ret nemt træt og får ofte brug for en middagslur (sikkert en bivirkning af enten min gigt eller min medicin) så finder det svært at se studiejob som en realistisk løsning ved siden af min uddannelse.”

En anden FNUGere spurgte om:

“Er der nogen herinde som har været nødsaget til at skifte job, erhverv eller blive omskolet pga. smerter eller skånehensyn mv?
Jeg står nemlig selv i den situation, hvor jeg skal tænke på andet arbejde end pædagog i en børnehave pga. mine hænder. Jeg har leddegigt og det sidder primært i mine hænder. Derfor ville jeg høre jer, for det er nemlig mit drømmejob jeg skal droppe😢

FNUG har ca. 300 medlemmer. Alle, der ikke opfylder vores to forudsætninger for ordinært medlemskab (alder og gigt), har mulighed for at blive støttemedlemmer, og foreningen har ca. 60 støttemedlemmer.

Lær mere om det gode liv med gigt

Bliv medlem af fnug

Om du har gigt eller ej er ikke et kriterie, det vigtigste er, at du er mellem 12-35 år

Bliv frivillig

Som frivillig i FNUG får du personlige udfordringer, erhvervserfaring, samme goder som vores medlemmer og meget mere.

Bliv sponsor

Ønsker du at støtte unge med gigt?
Her kan du læse mere om, hvordan sponsoraterne bliver brugt.

X