FNUG søger frivillige lokalkoordinatorer til at være det lokale bindeled til vores medlemmer, som er unge med gigt. Sammen med de andre lokalkoordinatorer i din region sørger du for at planlægge lokalarrangementer. Så er du glad for mennesker og spændende arrangementer – så er her en oplagt mulighed!
Hvem er vi?
FNUG – ForeningeN af Unge med Gigt – er en ungdomsorganisation, som repræsenter unge med gigt under visionen ”at gennem et demokratisk frivilligt fællesskab at være stemmen for unge med gigt”. Vi arbejder socialt og politisk for unge med gigt, lige fra lokalarrangementer, temadage og kurser, til at deltage på politiske kongresser og andre politiske indsatser.
Hvad søger vi?
Vi søger frivillige til at indgå som lokalkoordinatorer i alle landets fem regioner, hvor man bliver det første bindeled til medlemmerne i ens region. Sammen med de øvrige lokalkoordinatorer arrangerer man arrangementer i sin region, og på den måde sikrer et socialt anerkendende fællesskab for unge med gigt. Du deltager naturligvis omkostningsfrit til egne arrangementer, og får dækket transportudgifter efter gældende retningslinjer.
I Team for Event & Kursus sidder vi med foreningens lokalarrangementer, kurser og temadage. Vi er en teamleder, otte lokalkoordinatorer, og en kursusgruppe – og så dig!
Hvem er du?
Du er interesseret i et frivilligjob, hvor du gennem arrangementer er med til at skabe et støttende og anerkendende fællesskab for unge med gigt.
Du er enten selv ung med gigt, men ellers skal du have et ønske om at bistå unge med gigt i kampen om det gode liv med gigt.
Du skal være selvstændig, men vi sidder i et team, hvor vi løfter i flok, og hvor der er hjælp og understøttelse at hente. Vi har løbende samtaler om, hvorvidt hver enkelte frivillig har den hjælp de skal have.
Du kommer til at udfylde en vigtig rolle i teamet, og det, du siger, vil alle gerne høre. Så derfor skal du have lyst til at indgå i dialoger på lige fod med resten af teamet.
Hvordan arbejder vi?
FNUG er en landsdækkende organisation, og har frivillige i hele landet. Alle i foreningen er frivillige, hvorfor der altid forventningsafstemmes ift. din kalender og ønsker. De frivillige er overordnet organiseret i tre teams, som hver har en teamleder som er bindeleddet til bestyrelsen. Teamstrukturen betyder, at man aldrig sidder alene med noget. Dertil arrangerer bestyrelsen hvert år en FrivilligWeekend for frivillige i foreningen, og vi har andre sociale tiltag kun for frivillige.
Hvad nu?
Hvis du er interesseret i at blive frivillig i FNUG så send en mail til Karina Borg på karina@fnug.dk – det er Karina som er teamleder for Team for Event & Kursus. Vi stiller altid op til et uforpligtende onlinemøde, hvor vi kan fortælle mere.
FNUG søger en frivillig til SoMe – er det dig? Du kommer til at sidde med andre frivillige i Team for Politik & Kommunikation. Så er du glad for sociale medier og frivilligt arbejde i en aktiv socialt anlagt forening – så er her en oplagt mulighed!
Hvem er vi?
FNUG – ForeningeN af Unge med Gigt – er en ungdomsorganisation, som repræsenter unge med gigt under visionen ”at gennem et demokratisk frivilligt fællesskab at være stemmen for unge med gigt”. Vi arbejder socialt og politisk for unge med gigt, lige fra lokalarrangementer, temadage og kurser til at deltage på politiske kongresser og andre politiske indsatser.
Hvad søger vi?
Vi søger en frivillig til at kreere indhold til vores sociale medie platforme (Facebook & Instagram). Det spænder fra indhold om vores arrangementer til kampagnetiltag, annonceringsovervejelser og indflydelse på vores kommunikationsstrategi.
I Team for Politik & Kommunikation sidder vi med foreningens kommunikation og politiske indsatser. Vi er en teamleder, to som arbejder politisk, en med nyhedsbreve, en med visuelt ansvar – og så dig!
Hvem er du?
Du er interesseret i et frivilligjob, hvor du får SoMe-kompetencer til CV’et. Du er socialt engageret og klar på at være unge med gigts stemme, gennem FNUG, på de sociale medier.
Du skal være selvstændig og selvkørende, men vi sidder i et team, hvor vi løfter i flok. Du skal være god til at formidle til andre unge, men også kunne skrive korrekt dansk.
Du kommer til at udfylde en vigtig rolle i teamet. Det, du siger, vil vi alle gerne høre. Så derfor skal du have lyst til at indgå i dialogen på lige fod med resten af teamet.
Hvordan arbejder vi?
FNUG er en landsdækkende organisation, og har frivillige i hele landet. Alle i foreningen er frivillige, hvorfor der altid forventningsafstemmes ift. din kalender og ønsker. De frivillige er overordnet organiseret i tre teams, der hver har en teamleder, som er bindeleddet til bestyrelsen. Teamstrukturen betyder at man aldrig sidder alene med noget. Du arbejder hjemmefra, men vi har onlinemøder for at opdatere og hjælpe hinanden. Dertil arrangerer bestyrelsen hvert år en FrivilligWeekend for frivillige i foreningen og vi har også andre sociale tiltag.
Hvad nu?
Hvis du er interesseret i at blive frivillig i FNUG så send en mail til Irinna Jeberg på irinna@fnug.dk – det er Irinna, som er teamleder for Team for Politik & Kommunikation. Vi stiller altid op til et uforpligtende onlinemøde, hvor vi kan fortælle mere.
Er det den samlede retning for FNUG som interesser dig? Hvordan vi former en forening, som understøtter unge med gigt i Danmark. Det er FNUGs bestyrelse som udstikker denne retning. Som den eneste gruppe af frivillige, skal bestyrelsen vælges på generalforsamlingen. Men lige nu er posten som 2. suppleant ledig, og det er den nuværende bestyrelse som står for udvælgelsesprocessen.
Dine opgaver som medlem af FNUGs bestyrelse er:
Ønsker du at høre mere? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig med henblik på et bestyrelsesmøde. Medmindre du ønsker vente til næste Landsmøde, så skal du udpeges af bestyrelsen. Derfor forudsætter det et onlinemøde med et par repræsentanter fra FNUGs bestyrelse.
Hvis du trives med administrative opgaver og skrivearbejde, så kan en frivillig post i vores sekretariat måske være det rigtige? Sekretariatet består af flere dele, herunder eksempelvis FNUG Medlemsservice. Medlemsservice håndterer indmeldelser, udmeldelser og opkrævning af kontingent. Hvis du hellere vil arbejde med tilskudsansøgninger og sagsbehandling er det også en mulighed. Der er mange muligheder, og vi uddyber hellere end gerne til et uforpligtende møde.
Dine opgaver som frivillig i sekretariatet:
Hvad kræver det? FNUG modtager midler fra offentlige puljer, hvoraf der er nogle regler og retningslinjer. Men du modtager alt den oplæring som er nødvendig – og du har altid en at trække på. Så det kræver ingen særlige kundskaber udover gå-på-mod. Men har du særlige kundskaber, eksempelvis tilskudsmateriale, så tilrettelægger vi selvfølgelig efter det.
Vi tilrettelægger selv arbejdet internt, hvorfor det er muligt at arbejde både med fysiske møder og digitalt. Alle opgaverne kan i princippet løses, hvis man har internet – men vi elsker mødes, og gør det når det passer ind.
Ønsker du at høre mere? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig med henblik på et onlinemøde.
Har du en interesse i de politiske forhold for unge med gigt i Danmark? Har du en holdning til, hvorvidt at unge med funktionsnedsættelse skal have nemmere adgang til handicaptillæg? Så er du måske den rigtige til at være en del af FNUGs Politik-Team! Det er dem som behandler politiske spørgsmål, som FNUG skal have en holdning til. Har du lyst til at gøre en forskel for unge med gigt?
FNUG arbejder tæt sammen med andre organisationer, såsom De Autoimmune og Sammenslutningen af Unge med Handicap. Du vil efter ønske komme til at kunne sidde i arbejdsgrupper med unge fra disse organisationer.
Dine opgaver vil være:
Du og politik-teamet vil have en fast kontakt i bestyrelsen, som I kan skrive og ringe til.
Lyder det som noget for dig? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi kan tage en telefonsnak, eller onlinemøde. Så kan du høre mere før du siger ja.
Hvis der ikke er en, som passer til hvad du ønsker at arbejde med så skriv til b@fnug.dk. Så finder vi en rolle, som passer perfekt til dine ønsker.