Vi har altid brug for nye kræfter

Vil du dele dit engagement i FNUG?

Frivillige stillinger i FNUG

Ønsker du være frivillig i Danmarks bedste ungdomsforening? Så læs mere nedenfor

– Du vælger 100% selv dine opgaver og engagement
Når du indtræder som frivillig i FNUG, så udarbejdes der en frivillighedskontrakt. Denne beskriver, hvad du kan forvente af FNUG og omvendt. Så er vi sikre på alle får en god oplevelse. Og hvis du oplever perioder, hvor du ikke kan leve op til aftalen så skal du blot orientere os – alle har gode og dårlige perioder, og det er fuldt forståeligt.
– Frivilligt arbejde koster ikke noget – alle udgifter dækkes
Det må ikke koste penge at lave frivilligt arbejde. Alle dine udgifter kan derfor blive refunderet af FNUG, sålænge de er afholdt indenfor de gældende retningslinjer mht. bilag osv.
– Ingen deltagerbetaling ved lokalarrangementer
– Mulighed for anbefaling til brug på CV
– Mulighed for interne og eksterne kurser
FNUG sender også gerne vores frivillige på uddannelsesforløb, hvis dette har interesse. Førhen har “Lederakademiet” hos Dansk Ungdoms Fællesråd været brugt. Du kan ligge en plan sammen med din nærmeste leder for, hvordan du ønsker udvikle dig i FNUG.
– Mulighed for repræsensationsopgaver i ind- og udland
– Mulighed for at forme FNUG som forening
– Sjove fester for tillidspersoner (frivillige) i FNUG
Hvert år afholder vi TillidsWeekend, som er en weekend kun for tillidspersoner (frivillige) i FNUG. Det varer fra fredag eftermiddag/aften til søndag formiddag. Det er gratis og FNUG afholder alle udgifter til forplejning. Der er ofte et mindre arbejdsprogram om lørdagen, hvorefter vi holder en stor fest.

Sjdhæoais jdf ioæjsdfoiæ ajsfæoi hasildufh alisudf glasd gfuykasgdf kuyagsd sdfysaf sg fusgd uy gasdfy gasuyfg ausydg uaysgdf uasg dfuyags fu gasuyfg asufg usagf uasgfu yagsdfu y gas fu gasuf asduf ausfd uyasgdfuyagdsfu gasudyfg asuydfg auyskdfg auf ausyf uyasdgf uaysf ukaysdgf kuyasd fuykasdf uykags dfukyasgdfukygasdkufy gasudyfg asuydfg uyasdg fuys sjdhæoais jdf.

Ioæjsdfoiæ ajsfæoi hasildufh alisudf glasd gfuykasgdf kuyagsd sdfysaf sg fusgd uy gasdfy gasuyfg ausydg uaysgdf uasg dfuyags fu gasuyfg asufg usagf uasgfu yagsdfu y gas fu gasuf asduf ausfd uyasgdfuyagdsfu gasudyfg asuydfg auyskdfg auf ausyf uyasdgf uaysf ukaysdgf kuyasd fuykasdf uykags dfukyasgdfukygasdkufy gasudyfg asuydfg uyasdg fuys

Har du en interesse i kommunikation og sociale medier? Og har du lyst til at hjælpe med at sprede viden så unge med gigt kan få en god hverdag?

Så er du måske den rigtige til at være en del af FNUGs digitale team!

Vi søger nemlig én til at varetage digitale medier som SoMe, men også pressemeddeleser, tekster til hjemmesiden og udsendelse af nyhedsbreve.

Dine opgaver vil være:

 • Ansvar for FNUGs lukkede gruppe på Facebook ved at sørge for adgang samt at retningslinjer overholdes
 • Contentudvikling til Facebook og Instagram
 • Udarbejdelse og udsendelse af nyhedsbreve til vores medlemmer
 • Udarbejdelse af korte tekster til vores hjemmeside
 • Diverse PR som fx henvendelser fra pressen og at skrive pressemeddelelser

Du vil have en fast kontakt i bestyrelsen, som du kan skrive og ringe til. Du bliver en del af et engageret frivilligt team, så udover det faglige får du også en god social kontakt til andre unge med gigt.

Lyder det som noget for dig? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi kan tage en telefonsnak, eller onlinemøde. Så kan du høre mere før du siger ja.

Er det den samlede retning for FNUG som interesser dig? Hvordan vi former en forening, som understøtter unge med gigt i Danmark. Det er FNUGs bestyrelse som udstikker denne retning. Som den eneste gruppe af frivillige, skal bestyrelsen vælges på generalforsamlingen. Men lige nu er posten som 2. suppleant ledig, og det er den nuværende bestyrelse som står for udvælgelsesprocessen. 

Dine opgaver som medlem af FNUGs bestyrelse er:

 • 3-5 bestyrelsesmøder om året
  • Her bliver der diskuteret retning for FNUG, større arrangementer, budgetter, regnskaber og lignende medlemsfordele for vores dejlige medlemmer.
 • Deltagelse på Landsmøde og TillidsWeekend
 • Arbejde mellem møderne med de opgaver du har påtaget dig

 

Ønsker du at høre mere? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig med henblik på et bestyrelsesmøde. Medmindre du ønsker vente til næste Landsmøde, så skal du udpeges af bestyrelsen. Derfor forudsætter det et onlinemøde med et par repræsentanter fra FNUGs bestyrelse. 

Hvis du trives med administrative opgaver og skrivearbejde, så kan en frivillig post i vores sekretariat måske være det rigtige? Sekretariatet består af flere dele, herunder eksempelvis FNUG Medlemsservice. Medlemsservice håndterer indmeldelser, udmeldelser og opkrævning af kontingent. Hvis du hellere vil arbejde med tilskudsansøgninger og sagsbehandling er det også en mulighed. Der er mange muligheder, og vi uddyber hellere end gerne til et uforpligtende møde.

Dine opgaver som frivillig i sekretariatet:

 • Vi aftaler specifikke arbejdsopgaver eller områder, som du vil beskæftige dig med. Du vil modtage den nødvendige oplæring i systemer, regler og retningslinjer. Og du vil altid have en anden person at trække på, så du sidder aldrig alene med opgaven.
  • Eksempler kunne være:
   • Administration af opkrævninger, ind- og udmeldelser af medlemmer. Hertil udarbejde indberetning af medlemstal til bestyrelsen og offentlige puljer.
   • Hjælpe med udarbejdelsen af materiale til tilskudsansøgninger, som er dem som skaffer FNUG størstedelen af pengene til vores arbejde for #ungmedgigt.

 

Hvad kræver det? FNUG modtager midler fra offentlige puljer, hvoraf der er nogle regler og retningslinjer. Men du modtager alt den oplæring som er nødvendig – og du har altid en at trække på. Så det kræver ingen særlige kundskaber udover gå-på-mod. Men har du særlige kundskaber, eksempelvis tilskudsmateriale, så tilrettelægger vi selvfølgelig efter det.

Vi tilrettelægger selv arbejdet internt, hvorfor det er muligt at arbejde både med fysiske møder og digitalt. Alle opgaverne kan i princippet løses, hvis man har internet – men vi elsker mødes, og gør det når det passer ind.

 

Ønsker du at høre mere? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig med henblik på et onlinemøde.

Har du en interesse i de politiske forhold for unge med gigt i Danmark? Har du en holdning til, hvorvidt at unge med funktionsnedsættelse skal have nemmere adgang til handicaptillæg? Så er du måske den rigtige til at være en del af FNUGs Politik-Team! Det er dem som behandler politiske spørgsmål, som FNUG skal have en holdning til. Har du lyst til at gøre en forskel for unge med gigt? 

FNUG arbejder tæt sammen med andre organisationer, såsom De Autoimmune og Sammenslutningen af Unge med Handicap. Du vil efter ønske komme til at kunne sidde i arbejdsgrupper med unge fra disse organisationer. 

Dine opgaver vil være:

 • Regelmæssige møder med repræsentanter fra FNUGs bestyrelse
 • Deltage i de arbejdsgrupper, hvor du finder interesse (fx arbejdsmarked, uddannelse eller lignende)
 • Skrive meget små statusser omkring arbejdet til FNUGs nyhedsbrev, hjemmeside og lignende

Du og politik-teamet vil have en fast kontakt i bestyrelsen, som I kan skrive og ringe til. 

Lyder det som noget for dig? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi kan tage en telefonsnak, eller onlinemøde. Så kan du høre mere før du siger ja.

Vil du gøre en forskel?

Ønsker du, uforpligtende, at høre mere om rollen som tillidsperson i FNUG? Så udfyld nedenstående formular og send.


Er der ikke et område der passer til dig? Bare rolig.

Hvis der ikke er en, som passer til hvad du ønsker at arbejde med så skriv til b@fnug.dk. Så finder vi en rolle, som passer perfekt til dine ønsker.

X