fbpx

Vi har altid brug for nye kræfter

Vil du dele dit engagement i FNUG?

Frivillige stillinger i FNUG

Ønsker du være frivillig i Danmarks bedste ungdomsforening? Så læs mere nedenfor

– Du vælger 100% selv dine opgaver og engagement
Når du indtræder som frivillig i FNUG, så udarbejdes der en frivillighedskontrakt. Denne beskriver, hvad du kan forvente af FNUG og omvendt. Så er vi sikre på alle får en god oplevelse. Og hvis du oplever perioder, hvor du ikke kan leve op til aftalen så skal du blot orientere os – alle har gode og dårlige perioder, og det er fuldt forståeligt.
– Frivilligt arbejde koster ikke noget – alle udgifter dækkes
Det må ikke koste penge at lave frivilligt arbejde. Alle dine udgifter kan derfor blive refunderet af FNUG, sålænge de er afholdt indenfor de gældende retningslinjer mht. bilag osv.
– Ingen deltagerbetaling ved lokalarrangementer
– Mulighed for anbefaling til brug på CV
– Mulighed for interne og eksterne kurser
FNUG sender også gerne vores frivillige på uddannelsesforløb, hvis dette har interesse. Førhen har “Lederakademiet” hos Dansk Ungdoms Fællesråd været brugt. Du kan ligge en plan sammen med din nærmeste leder for, hvordan du ønsker udvikle dig i FNUG.
– Mulighed for repræsensationsopgaver i ind- og udland
– Mulighed for at forme FNUG som forening
– Sjove fester for tillidspersoner (frivillige) i FNUG
Hvert år afholder vi TillidsWeekend, som er en weekend kun for tillidspersoner (frivillige) i FNUG. Det varer fra fredag eftermiddag/aften til søndag formiddag. Det er gratis og FNUG afholder alle udgifter til forplejning. Der er ofte et mindre arbejdsprogram om lørdagen, hvorefter vi holder en stor fest.

Sjdhæoais jdf ioæjsdfoiæ ajsfæoi hasildufh alisudf glasd gfuykasgdf kuyagsd sdfysaf sg fusgd uy gasdfy gasuyfg ausydg uaysgdf uasg dfuyags fu gasuyfg asufg usagf uasgfu yagsdfu y gas fu gasuf asduf ausfd uyasgdfuyagdsfu gasudyfg asuydfg auyskdfg auf ausyf uyasdgf uaysf ukaysdgf kuyasd fuykasdf uykags dfukyasgdfukygasdkufy gasudyfg asuydfg uyasdg fuys sjdhæoais jdf.

Ioæjsdfoiæ ajsfæoi hasildufh alisudf glasd gfuykasgdf kuyagsd sdfysaf sg fusgd uy gasdfy gasuyfg ausydg uaysgdf uasg dfuyags fu gasuyfg asufg usagf uasgfu yagsdfu y gas fu gasuf asduf ausfd uyasgdfuyagdsfu gasudyfg asuydfg auyskdfg auf ausyf uyasdgf uaysf ukaysdgf kuyasd fuykasdf uykags dfukyasgdfukygasdkufy gasudyfg asuydfg uyasdg fuys

Er det den samlede retning for FNUG som interesser dig? Hvordan vi former en forening, som understøtter unge med gigt i Danmark. Det er FNUGs bestyrelse som udstikker denne retning. Som den eneste gruppe af frivillige, skal bestyrelsen vælges på generalforsamlingen. Men lige nu er posten som 2. suppleant ledig, og det er den nuværende bestyrelse som står for udvælgelsesprocessen. 

Dine opgaver som medlem af FNUGs bestyrelse er:

  • 3-5 bestyrelsesmøder om året
    • Her bliver der diskuteret retning for FNUG, større arrangementer, budgetter, regnskaber og lignende medlemsfordele for vores dejlige medlemmer.
  • Deltagelse på Landsmøde og TillidsWeekend
  • Arbejde mellem møderne med de opgaver du har påtaget dig

 

Ønsker du at høre mere? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig med henblik på et bestyrelsesmøde. Medmindre du ønsker vente til næste Landsmøde, så skal du udpeges af bestyrelsen. Derfor forudsætter det et onlinemøde med et par repræsentanter fra FNUGs bestyrelse. 

Har du en interesse i de politiske forhold for unge med gigt i Danmark? Har du en holdning til, hvorvidt at unge med funktionsnedsættelse skal have nemmere adgang til handicaptillæg? Så er du måske den rigtige til at være en del af FNUGs Politik-Team! Det er dem som behandler politiske spørgsmål, som FNUG skal have en holdning til. Har du lyst til at gøre en forskel for unge med gigt? 

FNUG arbejder tæt sammen med andre organisationer, såsom De Autoimmune og Sammenslutningen af Unge med Handicap. Du vil efter ønske komme til at kunne sidde i arbejdsgrupper med unge fra disse organisationer. 

Dine opgaver vil være:

  • Regelmæssige møder med repræsentanter fra FNUGs bestyrelse
  • Deltage i de arbejdsgrupper, hvor du finder interesse (fx arbejdsmarked, uddannelse eller lignende)
  • Skrive meget små statusser omkring arbejdet til FNUGs nyhedsbrev, hjemmeside og lignende

Du og politik-teamet vil have en fast kontakt i bestyrelsen, som I kan skrive og ringe til. 

Lyder det som noget for dig? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig. Vi kan tage en telefonsnak, eller onlinemøde. Så kan du høre mere før du siger ja.

Vil du gøre en forskel?

Ønsker du, uforpligtende, at høre mere om rollen som tillidsperson i FNUG? Så udfyld nedenstående formular og send.


Er der ikke et område der passer til dig? Bare rolig.

Hvis der ikke er en, som passer til hvad du ønsker at arbejde med så skriv til b@fnug.dk. Så finder vi en rolle, som passer perfekt til dine ønsker.

X