Download app

RheumaBuddy

FNUG har udviklet en app der hjælper dig til at få overblik over din gigt, dag for dag.
Lær at se sammenhænge mellem dine smerter, stivhed og træthed, og tag kontrol over din hverdag.
Vores app RheumaBuddy er gratis og kan downloades her:

App store

Google Play

Bliv medlem af RheumaBuddy's co-creation group

Skal du med til at videreudvikle appen RheumaBuddy? Vil du være med til at gøre app’en endnu bedre for andre unge med gigt?

FNUG søger medlem til co-creation gruppe
FNUG søger lige nu 1-2 interesserede til at hjælpe firmaet Daman, som står bag RheumaBuddy. Daman vil gerne blive klogere på unge med gigt, så app’en bliver skræddersyet til at hjælpe unge med gigt til at følge sygdommen, bivirkninger, medicinreminders, osv.

Hvad er RheumaBuddy?

RheumaBuddy er en app udviklet til iPhone og Android, hvor du kan følge din sygdom, medicin, træning, og en hel masse andre data du er interesseret i at nedfælde. På dén måde kan du se, hvordan det går, og være bedre forberedt til næste konsultation hos din læge eller sygeplejerske.

Hvad indebærer rollen som co-creation member?
Du vil blive en form for patient- eller brugerrepræsentant, som kan fortælle lidt om hvad det vil sige at være ung med gigt, hvorfor du (ikke) bruger RheumaBuddy, eller blot komme med din mening om fx layout på en ny opdatering.
Du vil blive en del af den europæiske co-creation group, som består af 1-2 FNUG-medlemmer fra Danmark, samt 4 co-creation medlemmer fra Storbritannien.

  • Tidsforbruget varierer – alt fra feedback på et par billeder til at deltage i fysiske workshops!
  • Du siger din mening eller fortæller om din hverdag – Daman lytter.
  • Alle udgifter til deltagelse er selvfølgelig dækket.

 

Er du interesseret i at deltage i co-creation gruppen, eller vil du gerne høre mere, så skriv til: matilde@fnug.dk – vil du hellere tage en snak med mig, så ring til mig på tlf. 30541214.

X