Region Nordjylland

  • Online - Virtuelt begivenhed, ,
  • 15. april 2021
  • KL. 20:00 - KL. 21:00
  • Region: Nordjylland

Online: Gigt, Graviditet & Familie

Har du allerede stiftet familie? Eller har du ønsket om at gøre det? Så kom med til dette event og mød vores seje lokalkoordinator Louise!

“Jeg hedder Louise og er lokalkordinator i FNUG. Jeg er snart mor til 2 og tænkte at det kunne være givende og trygt for os at tage en dialog omkring de ting som rør på sig når vi vælger at blive forældre. Jeg sidder klar med mine egne erfaringer og gode råd omkring tanken fra at blive gravid, til at være det og efter fødslen.”

Vi er alle forskellige og skal derfor huske på at det der nødvendigvis har hjulpet mig eller jer, ikke altid hjælper for andre. Louise glæder sig til at dele de positive oplevelser hun har haft med jer.  
Der vil ikke være mulighed for at få besvaret faglige spørgsmål, men vi håber på, at vi kan lave et online event mere, ikke så langtid efter dette hvor vi kan mødes med en fagperson.

Vi håber du/i har lyst til at være med til selv at stille nogle spørgsmål eller komme med nogle gode råd til andre i samme livsændring som jer!

Medbring gerne godt humør, spørgsmål og en notesbog hvis der er noget du gerne vil notere dig.

Praktiske oplysninger

Det er en online begivenhed. Foregår via Zoom. De tilmeldte får tilsendt et Zoom-link et par dage før eventet.

Du skal være tilmeldt senest onsdag d. 14 kl. 12.00 så kan du stadig få tilsendt et link til at deltage. 

Tilmeldingsfrist er overskredet. Hvis du ønsker deltage, så kan du sende en mail til fnug@fnug.dk, som kan tjekke om der er ledige pladser.

4288Online: Gigt, Graviditet & Familie
X