Region Midtjylland

  • Skandinavisk Dyrepark, Nødagervej 67B, 8560 Kolind,
  • 2. oktober 2021
  • KL. 10:00 - KL. 17:00
  • Region: Midtjylland

KOM TÆT PÅ DYRENE MED FNUG

Har du en lørdag, hvor du ikke ved hvad du skal lave? Så skal du da med en tur i Skandinavisk Dyrepark med FNUG!

Vi tager en tur rundt i parken og kigger på dyrene i præcis det tempo, vi har behov for og lyst til. Skandinavisk Dyrepark byder på et hav af forskellige dyr, som har hjemme i Skandinavien, fx brunbjørne, isbjørne, og ørne. Læs mere, og se en oversigt over parken her: https://skandinaviskdyrepark.dk/wp-content/uploads/2020/10/Gaesteguide-2020_kort_red.pdf .

FNUG sørger for at have ingredienserne med til en god frokost – så alt du skal medbringe er godt humør, og interesse for at se en masse dyr! (afhængig af vejret skal du måske også medbringe en paraply eller en skiundertrøje)

Vær opmærksom på, at turen rundt i parken er ca. 3-4 km., men der er mulighed for at låne en kørestol (oplys dette ved tilmelding). Derudover er alle stier kørestolsvenlige. FNUG har også en trækvogn med, hvor du kan ”parkere” alle tunge tasker og udstyr.
Læs flere praktiske informationer her: https://skandinaviskdyrepark.dk/dit-besoeg/#info

Praktisk information
Dato: lørdag 2/10 2021 kl. 10 (parken lukker kl. 17)
Tilemldingsfrist: 25/9 2021
Pris: gratis for FNUG-medlemmer, 250 kr. for ikke-medlemmer
Da parken ligger lidt langt fra offentlige transportmuligheder, vil FNUG arrangere kørelejlighed så vidt muligt. Oplys gerne ved tilmelding, hvis du kører i bil dertil eller gerne vil have kørelejlighed.

Ved spørgsmål kan den ansvarlige lokalkoordinator kontaktes på matilde@fnug.dk

4901KOM TÆT PÅ DYRENE MED FNUG
X