Landsmøde

Vi glæder os til at se dig

  • Best Western Plus Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia,
  • 17. september 2021
  • KL. 20:00 - KL. 12:00
  • Region: Landsdækkende

Landsmøde 2021

TILMELDING ER AFSLUTTET

FNUG indbyder hermed sine medlemmer til en festlig og fornøjelig weekend, hvortil FNUGs generalforsamling afholdes i samme omgang. Du kan møde andre unge med gigt og hører om beretninger om året, der er gået i FNUG. Sæt kryds i kalenderen d. 17 til 19. september 2021!

Alle vil have mulighed for at tilkendegive deres mening og slutte af med et brag af en fest, hvor der ikke kommer til at mangle noget. Der er valg til bestyrelse og åbent for at høre mere om det frivillige arbejde.

Det bliver sjovt og der er mulighed for alle de pauser, der måtte være brug for. Der er fælleshjælpere klar, hvis der skulle opstå et behov for en hjælpende hånd.

Ophold & indlogering

Lokationen for Landsmødet 2021 er Best Western Plus Hotel Frederica – et 4-stjernet hotel som skal skabe den perfekte ramme for Landsmøde 2021. COVID-19 har aflyst en hel masse arrangementer, og derfor holder vi et brag af et Landsmøde i 2021! I dejlige luksuriøse omgivelser omkranset af natur vil der være plads til FNUG-hygge, god mad og en fest! Der er mulighed for svømmehal, badeland og fitnesscenter.

Ved ankomst vil du blive modtaget af FNUG tillidspersoner, som viser vej til dit tildelte værelse og du vil modtage det nødvendige information mht. generalforsamlingen.

Det praktiske

Prisen er den samme – det er gratis at deltage på generalforsamlingen – men for adgang til fest og overnatninger koster det 195 kr. pr. person.

Mad og drikkelse til måltiderne er inkluderet. Yderligere sodavand, øl og vin kan tilkøbes på dagen og betales med MobilePay inden afrejse.

Tilmeldingsfristen er d. 16. august 2021


TILMELD DIG VED AT KLIKKE HER


 

Der kommer flere praktiske informationer, når vi kommer tættere på – det vigtigste er du sætter kryds i kalenderen allerede nu.

Giv også gerne besked om særlige ønsker og behov, som skal imødekommes. Det kan være alt fra en ekstra pude til allergier. Giv os gerne besked så tidligt som muligt, således vi kan få arrangeret det for dig. Husk at der altid vil være en fælleshjælper til at give en ekstra hånd.

Der vil blive koordineret kørsel i den udstrækning som er mulig jf. gældende regler i FNUG. Læs mere om muligheden for at søge delvis transportgodtgørelse her. Der finder du også udgiftsbilaget du skal udfylde og indsende senest 2 uger efter landsmødet.

Transportkoordineringen vil foregå således, at transportvejen bliver nemmest mulig for alle. Har I spørgsmål kontakt venligst: fnug@fnug.dk

For spørgsmål angående Landsmødet kontakt bestyrelsen på b@fnug.dk

Landsmødet er forbeholdt for foreningens kontingentbetalende medlemmer – er du ikke medlem endnu, kan indmeldelse finde sted her.

Forslag til generalforsamlingen

Forslag til vedtægtsændringer skal være bestyrelsen i hænde senest 4 uger før, hvilket er den 21. august 2021. Forslag sendes til FNUG via mail på: fnug@fnug.dk. Der henvises til FNUG’s hjemmeside for gældende vedtægter. Se vedtægterne her.

Der gøres opmærksom på, at for at være stemmeberettiget på Landsmødet skal man være til stede og have betalt årets samlede medlemskontingent.

Program
Programmet er foreløbigt og vil blive opdateret, når der er nyt.
Der indlægges pauser i programmet efter behov.
Ret til ændringer af programmet forbeholdes.


Fredag
20.00   Ankomst, indkvartering og social hygge

Lørdag
08.30  Morgenmad (Hotellets morgenmads-buffet har åbent frem til kl. 10.00)
10.00  Generalforsamlingen begynder

Pkt. 1   Valg af dirigent
Pkt. 2   Valg af 1 referent og 2 stemmetællere
Pkt. 3   Beretning fra bestyrelse & udvalg

Pkt. 4   Forelæggelse og godkendelse af regnskab
Pkt. 5   Orientering om budget for det kommende år
Pkt. 6   Fastsættelse af kontingent

WORKSHOP I – Del 1: Fremtiden for unge med gigt; Hvordan ser vi uddannelsessystemet, arbejdsmarkedet og fremtidens hjælpemidler?

12.00   Frokost
Generalforsamlingen fortsætter

WORKSHOP I – Del 2: Fremtiden for unge med gigt; Hvordan ser vi uddannelsessystemet, arbejdsmarkedet og fremtidens hjælpemidler?

Pkt. 7   Behandling af indkomne forslag

WORKSHOP II: Fremtidens FNUG: Hvordan skaber vi en APP, som kan hjælpe unge med gigt og inddrager dem i fællesskaber?

Pkt. 8   Valg af bestyrelse og suppleanter
Pkt. 9   Valg af intern revisor og suppleant
Pkt. 10  Fastsættelse af næste års ordinær generalforsamling
Pkt. 11  Eventuelt

14.30   Generalforsamlingen afsluttes

Forskellige planlægte aktiviteter, mulighed for en gåtur eller pause

19.00   Festmiddagen begynder

Søndag
10.00  Brunch, værelserne forlades
Farvel og på gensyn

3201Landsmøde 2021
X