Bliv en del af fællesskabet i FNUG

det er kun det gode humør, der smitter

  • Online - Virtuel begivenhed, ,
  • 12. juni 2021
  • KL. 09:30 - KL. 10:30
  • Region: Landsdækkende

Sammen fejrer vi unge med gigt på National FNUG-dag

Vil du hjælpe med at sætte fokus på unge med gigt og hjælpe med at vi kan fejre alle de mega seje unge mennesker med gigt? Så læs med her – det er nemt og du kan gøre det lige når det passer ind i dit skema.

D. 12. juni fejrer FNUG National FNUG-dag, hvor vi fejrer alle de mega seje unge mennesker med gigt. Hver 3. dag får et barn konstateret gigt i Danmark – men alligevel når de den ene milepæl efter den anden, selvom deres krop ikke altid løber samme vej som dem. Dem skal vi fejre! Og vi håber du vil hjælpe!

Coronaen sætter stadig sine spor, og derfor er fejringen delt i to; National FNUG-dag sommerfest (Klik her for at læse mere om den) og så en online kampagne. Og vi håber selvfølgelig du vil deltage til vores sommerfest, men også kan hjælpe med vores online kampagne.

Sådan kan du bidrage

Du bidrager på lige den måde du har lyst til! Du kan tage en video, hvor du fortæller om dig og dit liv med gigt – og hvordan du kommer igennem svære perioder. Er der en mega sej milepæl du har nået, som du aldrig troede? Du kan også tage et billede af dig selv med et skilt, hvor der står en sød besked til unge med gigt eller står #UNGMEDGIGT. Det er alene fantasien som sætter grænser.

Praktisk information:
Du kan indsende dit materiale via nedenstående formular. Noget grafisk materiale vil være for stort til formularen, det kan du sende til fnug@fnug.dk eller via wetransfer.com.

Datoen angivet for denne event er datoen, hvor vi gerne vil have modtaget det inden. Så kan vi nemlig nå at få det med i kampagnen.

Ved spørgsmål kan den ansvarlige kontaktes på fnug@fnug.dk

INDSEND TIL KAMPAGNEN


4625Sammen fejrer vi unge med gigt på National FNUG-dag
X