Nyheder om FNUG

FNUG er i rivende udvikling - hold dig orienteret

FNUG får ny næstformand for bestyrelsen

FNUGs bestyrelse har udnævnt Kristine Borg som næstformand for bestyrelsen. Samtidigt har bestyrelsen redefineret rollen, som fremover vil arbejde med lokalkoordinator-området. 

FNUGs nyvalgte bestyrelse mødtes for første gang weekenden d. 19-21. november efter Landsmødet. Her blev retningen for FNUG sat, så foreningen er knivskarp til at kæmpe for unge med gigt. Dertil blev Kristine Borg udnævnt som næstformand for bestyrelsen. 

Kristine vil arbejde med at sikre de optimale vilkår for lokalkoordinatorer i FNUG, således at de kan skabe mest mulig glæde for vores medlemmer. Dertil er det Kristine som er ansvarlig for velkomsten af nye frivillig, så hvis du går med en drøm om at blive FNUG-frivillig så skriv til Kristine! Hendes mail er kristine@fnug.dk

Kristine har svaret på nedenstående spørgsmål, som giver et lille indblik i hendes forhold til FNUG og rollen som frivillig.

Hvorfor er du med i FNUG?

“Jeg meldte mig ind i FNUG som ny diagnosticeret, da jeg følte mig lidt alene med min nye diagnose og en hel masse nye spørgsmål. Det at møde en masse andre unge med gigt, som også kunne hjælpe mig med svar på nogle af mine spørgsmål, gjorde, at jeg lige pludselig ikke følte mig så alene igen, samt, at jeg har fundet ud af, at man kan have et godt liv som ung på trods af gigten.”

Hvad ønsker du som ny næstformand at sætte fokus på?

“At man ikke skal stå eller føle sig alene som ung med gigt, FNUG er der for en.”

Hvad synes du selv er det fedeste som frivillig i FNUG?

“Det fantastiske fællesskab man er en del af, hvor der er plads til alle, både på de gode såvel som de dårlige dage – og selvfølgelig alle de fede arrangementer, man kan få lov at være en del af. “

Går du med en drøm om at indtræde som frivillig eller har du spørgsmål til rollen som frivillig i FNUG? Så send en mail til Kristine på kristine@fnug.dk 

 

Så ønsker du støtte FNUG kan du gøre det ved at melde dig ind for kun 99,- kroner. Klik her.

FNUGs nye næstformand, Kristine Borg. Som fremover vil sidde med ansvaret for lokalkoordinatorer og sikre det gode arbejdsmiljø for frivillige i FNUG.
X